2025 53. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2025 20:07
4/10 oylesine eglencesine okudugum bir kitap tabii ama boyle seyler sarar diye okuyorum arada sonucta avengers hakkinda niye sarmasin ki... ama soyle de bir sey var sahnede avengers yoksa direkt sıkıcılasmaya basliyor baslarda baska kozmik dusmanlar muhabbetine girince sıkılmıstım ama onlara da alisinca (bir de yenildiklerinde) daha iyi oldu. dili falan hic iyi degil zaten onu bekliyordum tuhaf olmadi. illuminati'nin konu olmasini begendim sevdigim takim islerinden biri, en cok tony, thor, stephen ve reed'i okumak zevk verdi zaten onlarin beklentisiyle baslamistim. tony ve reed'in cok yakin kankalar olup surekli sakalasmalari sardi yani yalan yok. surekli thor'un "iri kasli kollari" "sert durusu" "tanrisal sesi" gibi seylerden bahsettigi icin yazari biraz sorguladim thor fani galiba hmm cok begendik. keske filmlerde de boyle sert karizmatik thor gorseydik ah be. bir de thanos icin calisan herkesin olmeyi mukemmel bir sey olarak gorup mutlulukla olmeleri cok tuhaf, bunun icin cabaliyorlarmis bir de surekli. o zaman savasa girecegine git kendini oldur ne bileyim kanka yani tuhaf tipler iste ne beklersin.
Avengers: Yenilmezler SonsuzlukJames A. Moore · Epsilon Yayınları · 20244 okunma