Zihin Sakracı
2025 43. kitabı
Herkese selamlar, sizlere deli dehşet bir serinin ikinci kitabı ile geldim. Devamını da dört gözle bekliyorum canım yazarım. @selinsafakkaleminden . Yazarımızın kalemine diyecek hiç bir şey bulamıyorum öyle akıcı kitap ne zaman bitti anlamıyorsunuz. Kendisi mükemmel yazıyor gerçekten. İyi ki kalemi ile tanıştım. Bir de öyle sohbetli ki ne yazsanız sizlere hemen dönüyor bu bizim için çok özel bir duygu değil mi?. Gelelim konusuna. Adsız proje çocuk olarak dünyaya gelen bir çocuktu. Adsız kim olduğunu, anne, babasını tanımıyordu. Bu kitapta ailesini bulmuştu. Neden bu şekilde dünyaya geldiğin şu öğreniyor. Ailesini bulmasıyla hayatına yeni kişilerde giriyor. Hatta ismini bile öğreniyor. Hem de bir kaç ismi oluyor. Ama birinde karar veriyor. Annesini sevdim ama babasından nefret ettim adam harem kurmuş resmen. Adsız görevine devam etmektedir. Tabi yine meşhur laflarını, argo kelimelerini okumasam olmazdı. Resmen adamla bütünleşmişler. Ama kalbi pamuk gibi bir adam yaa. Ha bu arada insanları da delirtmeyi başarıyor. Bir barınak sahnesi var ki gülmekten gözümden yaş geldi. Ahh Ferah sana kızsam mı kızmazsam mı bilemiyorum tamam herşeyde haklısın ama adam sana herşeyi açık açık anlattı. Sana sevdam dedi. Ama sen onu hiç bir zaman anlamadın. Umarım üçüncü kitapta değerini bilirsin. Bir görev esnasında esir düşen Teo'yu kurtarır. Ehh be yazarcım sen niye bizi karekterlerine düşürmeye and içmişsin Aslında Teo ve Adsız'ın ortak yönleri var çünkü o da proje çocuğu. Teo Adsız'a öyle birşeyden bahsetti ki şuan meraktan ölüyorum üçüncü proje çocuğu kim neden adsız ile dosyaları birlikteydi. Off her sayfası aksiyon doluydu. Ve yazarımız bize acımadan öyle bir yerde bitirdi ki. Adsız ve bizleri neler bekliyor çok merak ediyorum. Ferah ile olacak? Sizde benim gibi aksiyon, bol olaylı, sırlar ile dolu, ateş gibi karekterler seviyorsanız kesinlikle okuyun derim. Ben şimdi yazarcığımı darlamaya gidiyorum üçüncü kitap için. Unutmadan söyleyelim kitabımız yetişkin içeriklidir. @selinsafakkaleminden Hasrem Yayınları #zihinsarkacı #book #booklover #books #bookstagrammer #booksbooksbooks #booktokers #bookstagram #neokudum #yorumluyorum
Zihin SarkacıSelin Şafak · Hasrem Yayınları · 202540 okunma