2025 3. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2025 00:00
Kitap tam bir hayal kırıklığıydı. Çok amatörce yazılmış ve kurgulanmış. Kitabın konusu güzeldi ama karakterler, olan bazı olaylar ve kitabın sonunu beğenmedim. Karakterler ve hikayeleri sıradan ve klasikti. Aynı espriyi defalarca yapmaları saçlarımı yolmak istememe sebep oldu. Oyunları merak etsem de ikinci kitabı okumayı düşünmüyorum ---------SPOİLER------- En başında tesis bozuksa ve yarışmadan çekildilerse neden çocukları yeraltına indirdiler anlayamadım ve madem böyle bir olay vardı girdiklerinde neden söylemediniz neden ön kapıyı patlattınız? Bu biraz zorlama geldi olayların işleyişi için aklına gelen tek şey bu olmuş muhtemelen. Kumru, Bulut, Eren normaldi, Uraz kahramancılık yapmak için zorluyordu, Nisan'ı hiç sevmedim 5 yaşındaki kuzenimin beyni bile ondan daha gelişmiş daha mantıklı davranıyor komik olsun diye yapılmış ama saçma. Çıkışları çok aceleye geldi ve Kumru'nun sakat kalması alakasızdı gibi. Ayrıca kızın başına hep kötü şeyler getirip kızı güçlü karakter gibi göstermeye çalışmış olmamış o da.
Enkaz AltındakilerBeyza Alkoç · İndigo Kitap · 20227,5bin okunma