Mıh dilsiz yankı
2025 46. kitabı
Bakın bakın ben ne okudum. Allah'ım bu seri çok aşk yaa ne anlatsam eksik kalacak biliyorum. @_mehsaa_ çiçeğim sen neler yazdın böyle ya. Her sayfası aksiyon, olay doluydu. Nasıl bitti anlamadım ama şunu biliyorum dün gece ağlayarak bitirdim. Canım hatice'ye yazmamak için kendimi zor tuttum. Çünkü saat gecenin ikisiydi. Gelelim konusuna. Biliyorsunuz ilk kitapta Elif babası ve Siraç arasındaki bağı, babasının neden öldüğünü Levent beyden öğrendi. Ahh üzümlü kekim o da babasının yolundan gitti. Pes etmedi Siraç ile evlendi. Ama herşeyi bildiğini ondan sakladı. Çünkü Siraç öğenirse kendinden kaçacağını biliyordu. Düğünde bir sahne vardı ki okuyan herkes bilir. Evet evet Siraç ve zeybek sahnesi harikaydı. Nasılda duygulandı Gün ışığı. Düğünde Demir'in bir pilav olayı var ki kahkaha atacaksınız. Elif babasının yazdığı raporları okumaya başlar o orada okurken ağladı ben o satırları okurken. Siraç'ın hastalığını artık tamamen öğreniyoruz. Yıkıldım resmen . Neler çekmiş neler yaşamış içim acıdı. Kitaba girip sarılasım geldi. Emirden nefret ediyorum ve buna Murat komiserde dahil oldu. Yine bir takım olaylar oluyor benim güçlü kızım Elif'im dimdik durdu Siraç'ın yanında hep güçlü durdu. Hatta bir olay yaşandı söylersem spoi olur Elif asla izin vermedi. Siraç gün ışığının sayesinde gülmeyi öğrendi. Levent bey hakkında öyle bir gerçek öğreniyorsunuz ki ağzınız açık kalıyor. Hahaha bir ilaç sahnesi var Eylül yanlışlıkla Elif'e antidepresan verirse. Elif'i de o şekilde okudum ya. Düşünün koskoca mafya adama panda dedi gerisini siz düşünün. Benim koca adamımın sınırları ile oynadı. Eylül annesi ile olan gerçekler o sahneleri okumak off off diyorum. Demir'e ilk kitapta kızıyordum neden bu kadar hem yakınsın hem uzak meğerse olay çok başkaymış. Aslında Elif bu ekibe çok iyi geldi diyebilirim. Şimdi can alıcı sahneye geldim bir oda düşünün ve o da da Siraç . Hüngür hüngür ağladım ya. Hele o son sahne neydi be canım çiçeğim bittim ben. Şimdi nasıl bekleyeceğim devamını. @cicekkizlarokuyor canlarım ile keyifli bir okuma yaptık. @_mehsaa_ @mehsahikayeleri Ephesus Yayınları @cicekkizlarokuyor #book #booklover #books #bookstagrammer #bookstagrammer #bookstan
Mıh 2Mehsa · Ephesus Yayınları · 2025243 okunma