2025 28. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2025 23:23
Evet sonunda geçte olsa bitirdiğim bir seri... Sanırım hiç bu kadar evimde hissetmemiştim ve hiç bu kadar bir evrene ve bu evrenin karakterlerine bağlanmamıştım.Bu seri benim için bir dönüm noktası gibi oldu diyebilirim.Sevgili arkadaşım @filepenyez anlattığı zaman onu pek anlayamasam da şuan onu çok iyi anlıyorum ve bu yüzden zorla okuttuğu için öncelikle ona teşekkür etmek istiyorum,çünkü eğer o zorla okutmasaydı ben ertelemeye devam ederdim muhtemelen. Yeri geldi ağladım yeri geldi güldüm ve çok içli dışlı oldum karakterlerle.Kendimi orada gibi hissettim.Daha şimdiden özledim bu seriyi ve kendimi eksik hissediyorum.Serinin en sevdiğim kitabı ateş kadehi oldu ama bu kararı verirken bile diğer kitaplarına ihanet etmişim gibi geliyor neyse.Kitabı bitirdikten sonra direkt düşündüm her şeyi.Aslında kitap bize pek çok derin mesajlar veriyor.Bu yüzden ben kesinlikle Harry Potter'ın çocuk kitabı olduğunu ya da sadece fantastik bir kitap serisi olduğunu düşünmüyorum.Şunu da çok net olarak söylemek istiyorum ki Harry Potter benim en sevdiğim seri olacak ve başka bir seri onun yerini alamayacak:)Şimdi ben de okumayan arkadaşlarımı zorbalamak için sabırsızlanıyorum.
Harry Potter ve Ölüm YadigarlarıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 201628,8bin okunma
Benim sihir bakanı falan olmam lazım, hpye başlattığım kişi sayısının haddi hesabı yok 🙂‍↕️
Nur
ŞKXKALXKLWLSĞ yakışır
Anlattıkların o kadar doğru kii... Ben de harry potter'ı asla sadece bir 'kitap serisi' olarak görmüyorum. Sevginin aslında her şeyin üstesinden gelebileceğini çok iyi bir sekilde anlatıyor.❣️
Nur
Aynen öyle🫶🏻