Anı yaşayın.
2025 49. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2025 16:22
Katı kuralları ve geleneklere bağlılığıyla köklü bir eğitim kurumu olan Welton Akademisi'ne yeni bir edebiyat öğretmeni geliyor. Welton Akademisi'nden mezun olmuş John Keathing, farklı ders işleyiş tarzı ve öğrencilerine anı yaşamanın ve hayatlarını farklı kılacak bir şeyler yapmanın güzelliğini fark ettirmek istiyor. Akademinin öğrencilerden olan ve ailesi tarafından doktor olması beklenen Neil, öğretmenleri John Keathing'in bir zamanlar gizli bir edebiyat kulübü olan Ölü Ozanlar Derneği'nin üyesi olduğunu keşfediyor. Ölü Ozanlar Derneği'ni yeniden başlatmaya karar veren Neil kendisi gibi aynılığın kıskacına takılı kalarak yaşayan arkadaşları Todd, Knox, Charlie, Richard, Geord ve Steven ile geceleri gizlice bir mağarada buluşup şiirler okumaya başlıyor. Hayallerinin peşinden gitmenin büyüsüne kapılan Neil ile birlikte etkileyici bir maceraya dönüşen Ölü Ozanlar Derneği sahip olduğunuz yaşamı nasıl yaşamak istediğinize dair düşüncelere dalmanızı sağlayacak. Bu eserle hayatta neler yapmak istediğinizle ilgili yeniden düşünme fırsatı bulacaksınız.
Ölü Ozanlar DerneğiN. H. Kleinbaum · Bilge Kültür Sanat Yayınları · 202233,1bin okunma