2025 117. kitabı
Okunma: 27 Temmuz 2025 12:25
Size bayılarak okudugum Doğru Hamle yorumumla geldim. Baştan söyleyeyim bu seriyi kesinlikle okumalısınız. Spor romantizm serimiz ve her kitapta farklı karakter okuyoruz. Yüksek Uçuş'tan tanıdığımız Ryan ve Indy'nin hikayesini okuyoruz. Indy'nin altı yıllık ilişkisi erkek arkadaşının onu aldatmasıyla biter. Her anlamda yıkılmıştı. Evlilik hayalleri kuran Indy şimdi evsizde kalmıştı. En yakın arkadaşı Stevie'nin ısrarıyla onun erkek kardeşi Ryan ile geçici süreliğine ve arkadaş olacaktı. Ryan ise evinde kimseyi istemeyen, düzen hastası biriydi. Indy, uçuş görevlisi ve sosyal eğlenceli ama bu bir o kadar dağınık biridir. Bu iki zıt kutup ev arkadaşı olursa neler olur Ryan geçeceği ev arkadaşlığını bazı şartlarla kabul eder. Ryan takımı kaptanıdır ve hedeflerine ulaşmak için kendini sorumlu hissediyordu. Indy evine bomba gibi düşmüş her şeyini işgal etmeye başlamıştı. Ryan takım için elinden geleni yapsa da takımın Genel Müdürü özel hayatının düzenli olmadığını düşünüyordu. Ryan bu durumda sahte bir kız arkadaşa ihtiyacı vardı. Indy ise en yakın kız arkadaşının düğününe katılacaktı fakat bir sorun vardı. Eski erkek arkadaşda orada olacaktı. İkisi için de sahte sevgilik işlerini yoluna koyacaktı. Indy karakterine bayıldım. Özgüveni, esprileri oluşu ve Ryan'a okuduğu kitaplardaki erkekler gibi isteklerini söylediği kısım... Bu kız gerçekten harikaydı. Ryan NBA yıldızı ama bu noktaya gelebilmek için hayatından, kendinden verdiği tavizler üzücüydü. Yıllar önce ilişkisinde aldığı darbe inanılır gibi değildi. Bu kitapla ilgili o kadar çok şey var ki sevdiğim anlatmakla bitmez. Mesela Indy'nin ayakkabılarına yaptığı dikişler, Stevie'ye günlük attığı mesajlar, Ryan ile olan diyalogları derken kitabı bir solukta okudum. Bizler kitaplarda genelde erkek karakterleri sever överiz. Evet Ryan harikaydı ama kitabın yıldızı kesinlikle Indy'di. Yorumumla kitabı ne kadar severek okuduğumu anlamışsınızdır. Serinin sıradaki kitabı Kai ve onun hikayesi bekar ebeveyn. Yine tam benlik ve okumak için sabırsızlanıyorum. Seriyi gözüm kapalı öneriyorum
Doğru HamleLiz Tomforde · Ren Kitap · 2025390 okunma
Merhaba ilk kitap Yüksek Uçuş mu?