·485 syf.····Okunma: 02 Ağustos 2025 15:20 Perfectly Imperfect serisinin 11 .ci kitabı kendileri bu noktaya kadar tüm ana ve yan karakterleri bildiğimiz için yine tanıdık bir çift var ana karakterler olarak . Neva 'nın son yayınladıklarında hafif bir patlaklıklar başladı açıkçası buna başlarken korktum yorumlar pek iyi değildi . Ve evet yani yazarı ve seriyi sevmesem daha bile düşük verirdim . Serinin 8.ci kitabına okuduğumuz Drago'nun kız kardeşi Tara kadın karakterimiz ve ben kadından resmen cinnet oldum . Sanki 8 yaşında gerzek şımarık laf dinlemez bir kız çocuğu benim için kadın karakter bu kadar sevimsiz olunca kitap baştan fezaya kadar eksi alıyor zaten . Yine önceki kitaplardan tanıdığımız Asya ve Sienna 'nın abisi Arturo erkek karakterimiz ben adamı sevdim bu kadına tahammül ettiği için madalya bile hak etti . Şimdi 5.ci kitaptan ki o kitabı pek severim :P (bazıları neden olduğunu anlamadığım şekilde düşük puanlamış ) tanıdığımız La Cosa Nostra'nın NY tarafının Don'u Salvatore Arturo'nun patronu ve geçmişleri çok birleşik . Adam Arturo'dan bu Tara ile evlenmesini istiyor buda mecbur tamam diyor .Tara Abisinin karısı Arturo'nun kız kardeşi olduğu için adamı tanıyor . Ve adama karşı enteresan bir nefreti var tamamen afaki bakın adama canavar diyor ya senin erkek kardeşinde aynı teşkilatta :D
Neyse adam gitti bu salağın çalıştığı abisinin kulübüne kadınla durumu konuştu açık açık . Bu nasıl atıyor tutuyor saçma sapan haller adama bin saçma hareket . Sonra bazı olaylar sonucu ki bir miktarı kadının kendi embesilliği yüzünden bu adamın teklifini kabul ediyor .Ama şartlı istiyor adamcık yine ok dedi işte bir sene evlilik her aya bir milyon dolar adam ne istese evet dedi . Tek istediği beraber gidilecek yerlere ona katılması duruma uygun davranması tarzı bazı klasik istekler.
Bu arada hatun okullardan atılmış her yaptığı şey patlak başa bela açan tarzda hep abisi bunun götünü toplamış . Neymiş travmalıymış lan biz tüm seri boyunca ne travmalı tipler okuduk senin gibi sevimsizi okumadık . Hayır sanki anlaşılmamış silah zoru ile evlenmiş gibi daimi bir olay çıkarma imzaladığı hiç bir halta uymama . Kitabın çok çok uzun bölümü böyle gitti araya adamın hastalanması kızın başına gelen kurtarılma vakası vs eklendi . Yani dediğim gibi okunuyor tabi ama serinin güzel kitaplar listesinin dibinde falan kalır .