Perfectly Imperfect #11

Orijinal Dil:
İngilizce
9781961423527
İngilizce

Kusursuzca Kusurlu Serisi Genel Özeti.
2026 3. kitabı
Okunma: 14 Ocak 2026 22:22
Ana karakterlerimiz zorla evlendirilmiş ve sorunlu erkek, güçlü kadın tasviri vardır. Tamam buraya kadar iyi fakat 10 kitabın hepsi de giriş, gelişme ve sonuç bakımından birbirine bu kadar mı benzer. Giriş: Ortalama 1 kitabı 300 sayfaysa bunun 150 sayfası evlilik, birbirlerine laf sokmalar, travmalarını saklamalar, düşmanlarıyla çatışmalar vb şeylerle dolu. Gelişme: Geriye kalan 150 sayfası tavşan gibi çiftleşme, düşmanının kadın karakteri kaçırması veya suikast düzenlemesi, erkek karakterin bir anda vahiy inmişçesine kadına aşık olduğunu anlaması ve onu kurtarmak için çıldırması kendini kaybetmesi sonunda kurtarması. Sonuç: Tavşan gibi çiftleşmeye devam ke. Oturup yetişkin insanlar gibi konuşsalar veya kadın karakter 1 kere burnunun dikine gitmeyip erkeği dinlese bunların hiçbiri olmayacak. Tamam anladık akıcı yazıyor da bir noktadan sonra da para için yazdığı aşırı belli. Kabak tadı vermeye başladı. Her kitap birbirinin kopyası sadece isimler değişik. Benim de serileri yarım bırakamama huyumu Allah bildiği gibi yapsın. Şükür bitti kurtuldum.
1000k
2025 136. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2025 15:20
Perfectly Imperfect serisinin 11 .ci kitabı kendileri bu noktaya kadar tüm ana ve yan karakterleri bildiğimiz için yine tanıdık bir çift var ana karakterler olarak . Neva 'nın son yayınladıklarında hafif bir patlaklıklar başladı açıkçası buna başlarken korktum yorumlar pek iyi değildi . Ve evet yani yazarı ve seriyi sevmesem daha bile düşük verirdim . Serinin 8.ci kitabına okuduğumuz Drago'nun kız kardeşi Tara kadın karakterimiz ve ben kadından resmen cinnet oldum . Sanki 8 yaşında gerzek şımarık laf dinlemez bir kız çocuğu benim için kadın karakter bu kadar sevimsiz olunca kitap baştan fezaya kadar eksi alıyor zaten . Yine önceki kitaplardan tanıdığımız Asya ve Sienna 'nın abisi Arturo erkek karakterimiz ben adamı sevdim bu kadına tahammül ettiği için madalya bile hak etti . Şimdi 5.ci kitaptan ki o kitabı pek severim :P (bazıları neden olduğunu anlamadığım şekilde düşük puanlamış ) tanıdığımız La Cosa Nostra'nın NY tarafının Don'u Salvatore Arturo'nun patronu ve geçmişleri çok birleşik . Adam Arturo'dan bu Tara ile evlenmesini istiyor buda mecbur tamam diyor .Tara Abisinin karısı Arturo'nun kız kardeşi olduğu için adamı tanıyor . Ve adama karşı enteresan bir nefreti var tamamen afaki bakın adama canavar diyor ya senin erkek kardeşinde aynı teşkilatta :D Neyse adam gitti bu salağın çalıştığı abisinin kulübüne kadınla durumu konuştu açık açık . Bu nasıl atıyor tutuyor saçma sapan haller adama bin saçma hareket . Sonra bazı olaylar sonucu ki bir miktarı kadının kendi embesilliği yüzünden bu adamın teklifini kabul ediyor .Ama şartlı istiyor adamcık yine ok dedi işte bir sene evlilik her aya bir milyon dolar adam ne istese evet dedi . Tek istediği beraber gidilecek yerlere ona katılması duruma uygun davranması tarzı bazı klasik istekler. Bu arada hatun okullardan
2025 63. kitabı
Önceki kitapta bu ikiliyi birazcık görmüştük ve ben acayip heyecanlanmıştım. Geldiği gibi hemen okudun ve açıkcası biraz hayal kırıklığı yaşadım :( Kitabı benim için taşıyan taraf Tara oldu. Arturo o kadar sinir bozucu bir karakterdi ki anlatamam. Neva’nın yazdığı en en gıcık MMC bence. En sonunda akıllanması aşkı için delirmeside hiç tatmin etmedi beni yani. Ama Tara çok tatlıydı. Bir yandan dik durmaya çalışması bir yandan farkında olmadan aşık olduğu adam için kendinden taviz vermesi…Abisinin dediği gibi onu değiştirecek biri değilde bütün delilikleriyle onu kabullenip aşık olacak bir adama ihtiyacı vardı. Arturo o adam mı bilemiyorum ama yazarımız onu layık görmüş maalesef. Bence çok daha iyisini hak ediyordu. Yine de çok sinir olsamda birkaç saatte kitabı hızlıca okudum
Edebiyat & Roman
2026 66. kitabı
Okunma: 07 Mayıs 2026 10:42
Neva nın bu serisini bir iki kitap hariç genel olarak seviyorum ben. Bu kitapta en sevdiklerim arasında yer aldı serinin son kitabında ki hayal kırıklıklarından sonra ilaç gibi geldi. Yine de maalesef ki bu kadar uzun soluklu bir mafya serisi yazınca ister istemez tüm hikayeler birbirine benziyor tanışma anlaşmalı evlilik nefret etme aralarında ki çekime yenik düşme başlarına gelen bir iki mafyatik olaylar birbirlerine aşık olduğunu farketmeleri ve kapanış. Buda çok farklı olmasa da keyifle bir solukta okuttu kendini.
2025 44. kitabı
Okunma: 27 Ekim 2025 18:01
Sevgili yazarim neva altaj serinin devami kitabini bitirdim .bu hikaye digerleri gibi degil ikilinin karsilikli duygulari daha cok yer aliyor .Beni en cok hikayenin akisinı once arturo daha sonra taradan dinlemek sıktı ikileme düsmek gibi bir seydi okumanin akiciligi bozan bir durum.Bunun dışında yine harikalar yaratmiş cok guzel bir seruvendi. Tara ve arturonun ajellonun birlesmelerine karar vermesiyle baslayan bir evlilik anlasma icinde anlasma hikayesi . Biri italayan mafyasinin 2.büyük adami sag kolu ,digeri sirp mafyasinin prensesi ates bir ikili kardesleri drago ve sienna evliliginden sonra hic akillarina gelmezdi bu ikilinin birlesmesi taranin sakin hayatı ev ve ıslettikleri eglence mekani arasinda surerken bor gece arturonun ziyaretiyle hayatina bomba düser... Arturonun yalniz ve ıskolik hayatina son vermek ve bir esin ona iyi gelecegine karar veren don uymalrı gerken sınırı ve kuralları katı bir dille belirler ve arturoyada sadece en kolayını birakır tarayı ikna etmek .Dragonun bunu normal karşilamayacagı ,taranin asla boyun egemem dedigi bir seruven baslar 12 milyon dolar karsiliginda bir anlasmayla ne oldugunu anlamadan siyah gelinlikle kendini dugünunde bulur. Bu ıse en cok sienna ve asya sevinir cünkü evlendiklerinden beri abilerinin yalniz kalmasina asla gonulleri el vermemistı onunda hayatina ask girmeli ve oda artik yalniz olamamli diye düsünürken anlasmali evliligin bir gün aska dönüseceginın gercekligiyle aslinda bunu her ikisinede söylediler tabiki sonuna kdar inkar ettiler. Daha fazla spoi vememek adini burada incelememı noktaliyorum
2025 84. kitabı
Kitap uzundu ama bi yüz sayfa daha olsa okurdum ya. Çok beğendim tadı damağımda kaldı. Bir önceki kitaba çok yükselmkştim ama hayal kırıklığıydı ama burda yazarın toparlandığını düşünüyorum. Lütfen bir daha olmadık şeyler deneme yazarcım sen alfa sahiplenici erkekler yazıyorsun. Her neyse bu kitap benim seride favorim oldu. Bundan önce Sessiz Yalanlar favımdı ortak noktaları da yine kadın karakter... Oradaki Drago'nun kız kardeşi Tara'nın hikayesini okuyoruz burda. Ve Dragonun eşinin abisi Arturo'yla zorunlu evlilik yapıyorlar. Bu durumda bir süre Drago ve Arturo kapışması okuyoruz ve çok iyiydi jdjdj. Tara şöyle biri. Hayırlı bir iş bile yapsa bir şekilde başını belaya sokan biri. Cidden kızım sen bir dur! Evlilikleri adamın tehditleriyle başlıyor. Sonra birbirlerinden nefret etseler de sonunda bir yapılacaklar ve yapilamayacaklar sözleşmesi imzalayalıp sonunda evleniyorlar. Adam eski kafa, düzgün giyineceksin, yanıma yakışan şekilde davranıcaksın vs diye liste uzuyor. Yapmaz olaydı. Tara her maddenin bir boşluğunu bulup adamı rezil ediyordu. Ya bana böyle kadınlarla gelin bayılıyorum ya. Tabi ilerde adamın bu numaralara da aşık olacağını bilemezdi... ARALARINDAKİ ÇEKİM DE OHA HANİ. Tutuştuk be! Sonra aşık olma süreci vs vardı ölümle burun buruna gelene kadar itiraf etmediler jdjd Yine Salvatore Ajello zoruyla evlenip aşık olan bir çift. Mafyalığı bırakıp evlilik programı açsın diyenler?
2026 49. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2026 19:33
Helloooo Okuduğunuz ve asla sevmediğiniz evlat olsa sevilmez dediğiniz tüm o kadın karakterleri unutun! Size onlardan daha ama çok daha beterini getirdim. Allah sizi inandırsın adını bile anmak bana işkence gibi geliyor o yüzden ismini telafuz etmeyeceğim. Ama şu kadarını bilin bu kitabın kadın karakteri berbat ötesi berbat! Yani yazar bu kadar antipatik bir karakteri neden yazar diye sorgulamıyorum da artık. Belki bir ihtimal kitap güzel olabilirdi ama karakterler o kadar kötü yazılmış ki kurgu herşekilde gölgede kaldı. Arturo'yu da sevmedim sevemedim, ismi lazım değili o kadar tolere etti ki koca bir neden ile bitirdim kitabı! İlk kitaplar ne kadar güzeldi halbuki! Sayfa sayıları çoğaldıkça yazarcığım daha çok saçmalıyor. Tek tesellim ne biliyor musunuz? Serinin bitmesine son bir kitap kaldı. Ve evet ben onu da alacağım. On bir kitabı almış okumuş insanım son kitapla finalide pekâla paşalar gibi yaparım. Hep söylüyorum yine söyleyeceğim. Serinin ilk kitapları çok güzel inanıyorum ki okursanız seversiniz. Ama son kitapları önerme konusunda çok çekincelerim var. O yüzden ilk kitapları alın OKUYUN ve OKUTUN Ama son kitapları çokça düşünerek karar verin. KitapRüyasından Sevgilerle
TUTKULU KAOSLAR
2026 23. kitabı
Okunma: 09 Mayıs 2026 11:43
Herkese merhaba, Yorum yazmam bir hafta oldu ama işler güçler diyorum. Serinin son kitabı sanıyorduk ama değilmiş devamı gelıyormuş , gereksiz bence bitir artık da yeter... öyle güzelde yazmıyorsun artıkk... tabikide beklentımin cok altında kaldı valla , aşırı heyecanlıydım bu kitaop için ama ne istediğini bilmeyen bir adam ve şımarık bir ergen bir kızı okuduk. Şöyle ki; iki karakter içinde aşırı heyecanlıydım. Birbilerinenden nefret eden çifti okumak için sabırlazdım bılırsınız severiz her türlü nefretten aşka olan hikayeleri... burdada zoraki evlilikte var onuda severiz ... ama karakterler o kadar aşağada kalmış ki ne zoraki evlilik nede nefretn aşk kurtarmış hikayeyi... devamlı kızın sacma sapan hallerini okuduk, adamında ne istediği bilmeyen tavırlarını... aşklarıda bana çok gecmedi. 6 puan verdim, çünkü öyle sapkın bir şey yoktu bir önceki kitap gibi (aşırı iğrenç bir kitaptı) ondan ötürü... ama asla 6 dan yukarı bır puanıda haketmıyor.. smut sahnelerde eh işteydi. Sonrası fılan da beni hiç tatmin etmedi. Bittirdikten sonrada ‘’eee bunu bekledik bu kadar’’ dedim. Seride bir kaç kitabıda göre daha iyidi ama karakterler aşırı toksik yazmış yani, aralarında sacma bir ilerleyiş oldu. Ben kız karakteri daha olgun biri beklıyordum... tamam asi olabilir fılan ondan sorunum yok baş kaldrabilir ama resmen ergen bir kızın şımarık hallerini okuduk. Başrol adam ise daha çok şaşırttı beni, hiç göründüğü gibi değildi bence... Neyse okuduk bitti....gelecek kitapta yaş farkı cok galıba, okumayabilirim... 40 üstü adamları okumak ıstemıyorum yanlarına 18 yaşında kız koyuyorlarsa...
Dark romance
2026 89. kitabı
Okunma: 06 Haziran 2026 23:51
Hemen hızımı almışken ayın 2. kitabınıda hızlıca okudum. Sevgili yazarımız da benim hani şu ya çok seversin yazdıklarını ya hiç sevmezsin yazarlarımdan biri. Bugün kusursuzca kusurlu serisinin on birinci kitabı ile geldim. Açıkçası ben kitabı orta şeker buldum. Ayrıca bu serideki en uzun kitap da buydu. Büyük ihtimalle bu yüzden dolayı birazcık ortalara doğru fazla durağan olduğunu düşünüyorum. Neva Altaj yine yazım diliyle kendine aşık etti orası ayrı bir konu. Ancak dediğim gibi çiftin yakınlaşması, bu süreçte biraz tekrara düşürmüş gibiydi. Bu çifti de sevdim. Daha ilk sayfalardan itibaren birbirlerinden nefret etmeleri, sürekli didişmeleri ve hiçbir konuda anlaşamamaları eğlenceliydi. Tara tam anlamıyla bir felaket mıknatısıydı. Deli cesareti, sivri dili ve inatçılığıyla Arturo'nun kurduğu bütün düzeni yerle bir etmişti. Bunda bir sıkıntı yoktu. Ancak ben bu şekildeki mafya ailelerinin bulunduğu kitaplardaki kadınların biraz daha akıllı olmasını seviyorum. Tamam yap denileni yapmasın ama yani bunun ki bir yerden sonra inattan çıktı aptallığa evrildi. Herkes ondan uslu, sakin ve söz dinleyen bir eş olmasını beklerken o bildiğini okumaya devam etti. Tara'yı okurken bu detaylar beni çok eğlendirdi. Arturo ise ilk başlarda beni sinirden çıldırttı. Her şeyin kendi istediği gibi olmasını isteyen, aşırı kontrolcü ve fazla kuralcı bir adamdı. Ancak sebeplerini anlamakla birlikte kitabın ilerleyen bölümlerinde Tara'nın onun duvarlarını nasıl tek tek yıktığını okumak inanılmaz keyifliydi. Tara'yı ne kadar sevdiğini kabul etmemek için direndikçe daha da düştü. Aralarındaki çekim o kadar belliydi ki her tartışmalarında "hadi artık öpüşün" diye sayfaları çevirdim. Özellikle laf dalaşları kitabın en sevdiğim kısmıydı. Birbirlerini deli ediyorlar ama aynı zamanda
2026 22. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2026 14:20
Arturo kız kardeşlerinin evliliklerinden sonra kendini işine daha çok vermiştir. Don Ajello ise hem Sırp'larla aralarını iyileştirmek hemde ikinci adamına yeni bir amaç vermek için Arturo'nun hayalindeki eşten çok uzak olan Tara'yla evlenmesini ister. İşlerin tersine dönmesini ve bu sefer abi Drago ve Damat Arturo görmek güzeldi keşke daha fazla sahneleri olsaydı. Arturo'nun geleneksel tutumcu tavırlarının Tara'nın aklına eseni yapan karakteriyle yumuşaması çok tatlıydı. (♡⁠‿⁠♡) Ajello resmen bir çöpçatan oldu ya (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) Bonus bölümler bitirdi beni. Sıradaki kitap ana serinin son kitabı merakla bekliyorum (⁠ʃ⁠ƪ⁠^⁠3⁠^⁠)
2026 Okuma Raporları

Neva AltajYazar · 5 kitap
Neva Altaj, çağdaş mafya romantizmi türünde eserler veren bir yazardır. Edebiyata olan tutkusunu erken yaşlarda keşfetmesiyle başlamış ve bu tutkuyu profesyonel yazarlık kariyerine dönüştürmüştür. Yazar, eserlerinde okuyucularına hem romantik hem de gerilim dolu hikayeler sunarak, onları farklı duygusal yolculuklara çıkarmaktadır. Altaj, kariyerine devam ederken, yeni hikayeler ve karakterler yaratmayı sürdürmektedir.