Merhaba kitap severler;
Size yeni baskısıyla raflarda yerini alan bir kitapla geldim.
Özel yan boyalı, karakter kartlarıyla birlikte albenisiyle tasarımı o kadar iyi ki içim gözüm gönlüm açıldı diye bilirim.
Yazarın,sade akıcı bir anlatımıyla olay örgüsünde ki bütünlük sayesinde hikayeyi merakla içine alırken hissedilen duygular da yer verilmişti. Arkadaşlık, aidatlık duygusu, sevgi, yalnızlık, güven ve güç temalarından oluşmuştur. Fantastik bir tür olan özellikle gençlere hitap ettiğini belirteyim.
Afra, yaşadığı yerde kimliğini gizli tutar. Hayat ona insanlara zamanla güvenmemesi gerektiğini anlar. Ta ki Tan Okuluyla karşılaşıncaya kadar...
Bir ağaçın gölgesinde bebek olarak gözlerini açan Afra, henüz çocukları olmayan bir aile tarafından büyütülür. Yedi yaşında özel güçleri fark edilince ilk vazgeçen yine onlar olur.O "Doğanın Kızıdır.Korunur başının çaresine bakmayı başarır.Ancak kötü niyetli bir okulda değnek olarak kullanıldığını farkettiğinde insanlardan aldığı darbelerle uzak kalır.
Ana karakterin yaşadığı gelgitler, Tan okulunda ki seçilmiş özel yetenekleri iyi bir sebeple toplanan bir kaç kişiyle zamanla verdiği kendini bulduğu yer olacaktır.
Oleksa Yayınevi çıkan "Doğanın Kızı" kitabını @seldaca.comments tavsiyesiyle okuyup inceledim.
Başak Yaren Kartal
#fundaileheryerdeoku