2025 52. kitabı
Okunma: 04 Ağustos 2025 22:06
Bülent Eczacıbaşı’nın Aklımızda Bulunsun kitabını okurken hem düşündüm hem gülümsedim hem de içten içe kendime ayna tuttum. Kitap, sadece iş dünyasına değil, hayata dair de pek çok mesaj barındırıyor. Beni en çok etkileyen şeylerden biri, Bülent Bey’in ailesinden bahsederken özellikle babasına hep “Nejat Bey” demesi oldu. Bu hitap biçimi, hem derin bir saygıyı hem de hayranlığı anlatıyor. Nejat Bey’in vizyonerliği, esprili kişiliği ve iş disiplinini sayfalar arasında hissediyorsunuz. Sanki bir baba-oğul sohbetine konuk olmuşsunuz gibi. Kitap, anekdotlarla örülü ve her cümlenin arkasında ciddi bir bilgi birikimi var. Öyle ki, önemli kitaplara yapılan atıflar, sadece kendi düşüncelerini değil, okurunu da daha derin düşünmeye davet ediyor. Kitabı kapattığımda şunu düşündüm: Başarı, aslında dengeli, insana değer veren ve sürekli öğrenmeye açık bir yaşamdan geçiyor. Bülent Bey’e bu ilham verici yolculuğu bizlerle paylaştığı için içtenlikle teşekkür ediyorum. Aklımızda Bulunsun Bülent Eczacıbaşı
Alıntı
Aklımızda BulunsunBülent Eczacıbaşı · Yapı Kredi Yayınları · 2022149 okunma