Puan vermedi·400 syf.····Okunma: 23 Temmuz 2025 00:00 EN BEKLENMEDİK ANDA
Selam
Okurken, bu kadar güçlü bir bağın, sevginin, huzurun bu kitaba nasıl da güzel işlenmiş diyeceğiniz bir kurgu ile geldim bugün.
Bir kadının düz giden hayatının bir anda kökten değişmesini, bu değişimde başına gelenler ve ayakta kalma çabasını anlatıyor.
Eve'in güzel bir işi, arkadaşları ve elleriyle zevkine göre döşediği bir evi kısacası harika giden bir hayatı vardı. Ama tek gecelik bir ilişki sonrası hamile kalmasıyla mükemmel hayati degişiverdi. Yanında olmasını istediği en yakın arkadaşı Willa ile de aralari bozulunca, en büyük destek hiç tahmin etmediği kişi tarafından gelir. Birlikte büyüdükleri Willa'ın abisi Shep.
Shep kız arkadaşından ayrılmış Willa ile yaşıyordu ve bu durumda Eve'in her yardıma ihtiyacı olduğu anda yanında oluyordu. Bir de diğer tarafta ne istediğini tam olarak bilmeyen bebeğinin babası Ethan var.Eve'in her kötü anında Shep'in yanında olması, her derdine koşması ona göz kulak olması genç kadının ona başka bir gözle bakmasını sağlar. Eskiden beri tanıdığı genç adamın bu kadar yakışıklı ve ateşli olmasını artan hormanlarina bağlasan da aslında ondan çok önceden beri hoşlanıyordur.Fakat öncelik bebeğidir ve Eve Shep'in ve Ethan'in kendi hayatında nerede olmasına zamanla karar verecektir.
Bir kitabin içinde bu denli mükemmel bir karakterin olması sizi pamuk gibi hissettiriyor.Shep okuduğum en tatlı en içten ve sizinde yanınızda olmasını istediğiniz o kişi.Aşırı sevdim onu.Kesinlikle Eve'i ve bebeğini önceliklerini en başına koydu.Hatta Eve'i çok önceden beri sevmesine rağmen genç kızın kararlarına kadar bunu söylemedi.
Bir de diğer tarafta Ethan vardı.O çok fazla kendini bu kareye sokamadi ama onu da anlamıyor değilim.Her ne kadar başından itibaren bebeği kabul etse de bir anne gibi malesef olamadı.
Her sayfasından keyif aldım kitabın.Bana sevginin ne denli güçlü olduğunu, her zorluğa birlikte göğüs germenin ne kadar mükemmel olduğunu gösterdi.Kitap baştan sona hamile bir kadınla gidiyor ve ben oraları çok sevdim.Hatta hemşirelik bölümleri bile.Ama beni pamuk gibi yapan tek yer Shep'in aldığı bisikletteki detay..BAYILDIM.Kesinlikle tavsiyemdir...