"Ö𝐥ü𝐫𝐤𝐞𝐧 ü𝐳𝐞𝐫𝐢𝐦𝐝𝐞 𝐞𝐟𝐥𝐚𝐭𝐮𝐧 𝐛𝐢𝐫 𝐞𝐥𝐛𝐢𝐬𝐞 𝐨𝐥𝐦𝐚𝐬ı𝐧ı 𝐢𝐬𝐭𝐢𝐲𝐨𝐫𝐮𝐦."
Herkese selaaaam!Bugün sizlere gönlümüzü fetheden o kitaptan bahsetmek istiyorum.
Kitabın konusu:
Duha'nın sevdiği kadın düşmanı Karun ile nişanlamasıyla Duha intikam almak ister.Bu yüzden Karun'un haberi olmadan tanımadığı bir kadınla evlendirir.Bige Efil Saka...Bir adamdan hoşlanmaya başlar ve onunla evlenir.Evlendikten sonra aslında evlendiği kişinin Karun olmadığını öğrenir.Gerçek Karun bulup boşanmak için İstanbul'a gider.Orada boşanma evraklarının hepsi imzalanır fakat Karun'un sevgili nişanlısı Rengin,Bige'nin metres olarak haberler çıkmasıyla Bige Adana'daki dönmekten vazgeçer ve Karun'un evlerine yerleşir.Hikâyeleri başlar
#kitapyorumu
:9/10
Maral Atmaca'nın kitaplarıyla daha önce tanışmıştım ama bu kitap bence daha güzel.Akıcı ve aksiyon dolu olması kitabı elimden bırakmama izin vermedi.Hepsinin farklı farklı hikâyesi var ve bu cıkardığim pek çok ders olduBige ve Karun'un gitgide birbirine kapılması...️Bundan sonrası spoiler olabilir️Karun,Bige'yi kendine muhtaç etmeye çalışması hiç hoşuma gitmedi, ki zaten Bige yalvaracagina ölümü tercih etmiştiBundan sonrasında Bige'nin Gazel ve Karun ile ilişkisi nasıl olacak onu merak ediyorum.Ha bir de!Kadem benim çilekli sütüm yerim seniii.İlk kitapta fav karakterlerim kesinlikle Duha ve Kadem
#reklam değil
#kitapyorumu #kesfet #maralatmaca #ephesusyayınları #bigeefilsaka #karunkalender #kademaktan #duhatunus #wattpad
Saka ve SanrıMaral Atmaca