2025 72. kitabı
Okunma: 06 Ağustos 2025 23:53
Selamlarrr Askeri kurgu fanatiği okurunuz geldiiii (alıştınız artık kabul edin ) İki ana karakterin de asker olduğu kurgulara bayılıyorum ben. (Hele ki kadın daha üst rütbede ise aşık oluyorum burada tam olarak onu yaşıyoruz ) Firuze Şahin yıllar önce annesinin kendisini öldürmesine şahit olmuş, o günden sonra da hep bir yanı yarım olan bir yüzbaşıdır. Askerleri teftişe gittiği bir köy karakolunda yolunun yakışıklı ve kendinden emin bir astsubay ile kesişeceğini düşünmemiştir. Bu kişi ise Mirhan Ateşoğlu' ndan başkası değildir. Diyarbakır' ın en büyük aşiretlerinden birinin oğlu, ülkesine, bayrağına aşık bir vatan sevdalısı.. Nerden bilirdi ki ara ara gördüğü, kibirli sandığı kadın yüzbaşıya gönlünü kaptıracak.. Kitabın benim için diğer okuduğum askeri kurgulardan farkı oldukça normal bir çift olmalarıydı. Uçarı kaçarı sahneleri yoktu gayet normal hayatta görebileceğimiz çiftlerdendi. Sadece ara ara Mirhan' ın ağzına bir tane çakasım geldi çocuk çocuk tripler hayırdır aslanım sen dedim hatta Kurgu, inanılmaz hızlı ilerliyor. Özellikle yavaş ilerleyen kurgulardan sıkılanlar için ideal. Kitapta en beğendiğim nokta askerlerin yaşantısının zorluğuna dikkat çekilmiş olması ve şehit ailerinin yaşadığı o acıyı, zorlukların nokta nokta ele alınmasıydı ve bunlar benim en etkilendiğim sahneler oldu. Keza yine Mirhan' ın kardeşleri ile olan bağa bayıldım çok eğlendim onları okurken. Hele çiftin gizli başlayan ilişkisinin de aynı şekilde durmaksızın hızlı gitmesi benim çok hoşuma gitti asla sıkmadı. Seri kitap sevmeyenler için özellikle tavsiye ederim. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Asi ÂşıkNuray Ergen · Parola Yayınları · 2025119 okunma