OKUYUN OKUTTURUN
2025 27. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 12:07
BU KİTAP MÜ KEM MEL Yani bu kitap kelimenin tam anlamıyla harikulade. Zaten bunu 10 puan vermemden de anlayabilirsiniz. Aradığım kitap bunca zamandır gece yarısı kütüphanesiymiş. Bu tür kitapların bir adı var mı bilmiyorum ama insana hayatının anlamını sorgulatan ve bu konuda düşündüren kitaplara bayılıyorum. Ve bu da tam olarak öyle bir kitap. Kitabımızın ana karakteri Nora; işinden atılmış, kedisi ölmüş, kira parasını bile ödeyemiyor, abisi onunla konuşmuyor ve hayatındaki hiçbir şey yolunda gitmiyor. Yaşamının onun için bir anlamı kalmamış ya da en azından Nora öyle düşünüyor. Artık ölmek istiyor ve ardından kendisini gece yarısı kütüphanesinde buluyor. Ve ona inanılmaz bir fırsat veriliyor: paralel evrenlerdeki hayatlarından istediğini deneyimleyebilecek olması. Yani hayatındaki bazı seçimleri farklı yapsaydı hayatının hangi yönde evrilebileceğini görebilecekti. Bu sayede Nora, Nora’nın diğer hayatlarını deneyimlediği bir yolculuğa çıkaaar. Aslında Nora’nın yaşadığı bu yolculuk hepimizin illa ki aklından geçen “Eğer o gün öyle olmasaydı ne olurdu?” sorusuna cevap arıyor. Kitap bu pişmanlıkların olmadıkları bir hayatta ne gibi durumlara karşılaşabileceğimizi bize çok güzel bir şekilde anlatıyor. Uzun lafın kısası bu kitabı okumayan insanların ne kadar çok şey kaçırdığını hayal etmek mümkün değil. Benim gibi hayatın anlamını sorgulayan insanlar bu kitaba bayılacaktır. Okuyacaklara keyifli okumalar diliyorum <3.
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma
Hemen okuyasım geldi 😍
Gerçekten çok güzel bir kitap💖 Bu tarz kitaplar insanın ruhunu iyileştiriyor ve kitabı bitirince hayata daha başka bir şekilde bakıyorsun😭🌟💗
nischi’!
evet öyle💖 bayılıyorum böyle kitaplara✨ eğer sen de sevdiysen Hyunam dong kitabevini okuyabilirsin azracim 🌿 ben biraz benzettim ona. o da bunun kadar güzel olmasa da çok keyifliydi okuması💕 sana da tavsiye ediyorum mutlaka