Calloway Kardeşlerin en otoriteri Rose ve aşık olduğum Connor’ın hikayeleri bu ikinci kitaplarıyla son buluyor Yine büyük bir keyifle okuttu. Serideki favori kitabım olabilir ki zaten en sevdiğim çift Rose ile Connor Düşünme şekilleri, zekaları, oynadıkları oyunlar, cinsel imalar, meydan okumalar benzersiz Gökyüzünü Öp kitabında çiftimizin mutlu sona ulaştığını sanabilirsiniz ama bu kitapla birlikte aslında hikayelerinin daha yeni başladığını görüyoruz ve ayrıca o kitaptaki hallerini sevdiğinizi düşünüyorsanız bu kitaptaki hallerine bayılacaksınız
Bu kitapta bir kez daha kardeşliğin, birlik olmanın, sevginin gücünü tekrar tekrar bize gösterdiler. Lily ve Lo’nun ilk kitabından beri o kadar çok şey yaşadılar ve kendilerini o kadar geliştirdiler ki hayran kalmamak elde değil Bu üç kız kardeşe bayılıyorum bu kitapla birlikte hem gülecek, hem duygusallaşacak, hem de alev alev yanacaksınız
Seriden herhangi bir kitap okumayanlar buradan sonrasını okumasınlar .
Bir önceki kitabın sonundan sonra çiftimizin artık mutlu bir evlilikleri ve çok sevdikleri bir kızları var, kariyerleri yolunda gidiyor, yakın arkadaşları ve aileleriyle bir istikrara ulaştılar ve hayat onlar için iyi. Ancak magazin baskısı ve eski şovlarının yapımcısının entrikası onların hayatlarını mahvetmeye devam ediyor fakat Connor ve Rose'un ailelerini korumak için planları vardır ve bu plan iyi gidiyor gibi olsa da sonrasında Connor hedef alınır, hayatındaki herkes ve her şey daha önce hiç olmadığı kadar mercek altındadır ve bu durum değer verdiği her şeyi tehdit eder. Birbirlerine olan bağlılıkları çok büyük bir sınavdan geçiyor, peki sonunda mutlu olacaklar mı dersiniz? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz