Addicted #8 / Calloway Sisters #3

Martı Yayınları
Orijinal Adı:
Fuel the Fire

2025 28. kitabı
; 10/10 çok üzgünüm, çok mutsuzum, rose ve connor'a veda etmeye hazır değilim. bu kitabı o kadar uzun zamandır bekliyorum ki... bu senenin benden tam puan alan ikinci kitabı zaten ilk kitabı da rose ve connor'ın ilk kitabıydı yine. iki kitap tam puanla zirvedeler. her şeyden önce benim için rose calloway'den daha üst bir kadın karakter gelmeyecek, o kadar ben, o kadar seviyorum ve o kadar özel ki hep benim için birinci olacak. ve connor cobalt, bir erkek karakteri bu kadar sevebileceğimi tahmin bile edemezdim, tamam sevdiğim bir sürü erkek karakter var ama bir gün hepsi hafızandan silinip tek bir kişi kalacak deseler gözümü bile kırpmadan Richard connor cobalt derim. onu anlatacak kelime yok, muhteşem bir karakter, benzeri olmayan bir zeka, her yönden aradığım o kişi, karakter, düşünce yapısı, espri anlayışı, centilmenlik, baskınlık yani o kişi ya. connor cobalt'a aşık olduğum için gerçek hayatta herhangi birine tam not verip hayatıma bile alamıyorum hahahahaha. şimdi bu ikiliye aşkımızı kustuğumuza göre asıl konuya gelelim, rose ve connor çiftine veda ettiğimiz son kitapları bu, o kadar güzel işlenmişti ki aslında şöyle baktığımızda slowburn bile diyebiliriz çünkü neredeyse altı yedi aylık bir süreci anlatan altı yüz sayfalık bir kitaptı ama o kadar akıyor ki kim der sadece altı ay kadar bir süreyi okuduk bu kitapta? beni aşka inandırıyorlar, aile olmaya inandırıyorlar ve kahretsin ki çocuk sevebileceğime inandırıyorlar. rose o kadar güzel bir anneydi ki kitap boyunca, jane için verdiği savaş ve bunun yanında aynı savaşı moffy içinde vermeye hazır olması. moffy için kararttığı gözü, kendi kız kardeşleri için yaptıkları ile kimse rose calloway için kötü karakter diyemez. evet kimisi için sinir bir karakter olabilir ama o böyle yenilmez sertlikte olmasaydı sekiz
Duygu ve Düşünce
2025 59. kitabı
Okunma: 16 Eylül 2025 00:30
Connor ve Rose'un son kitabı... Bu kitapta Rose ve Connor'ın bebekleriyle birlikte yeni bir hayata adım atarken yaşanan süreci okuyoruz. Ama tabii ki her şey güllük gülistanlık değil, çünkü Connor'ın geçmişi ve kendini, geçmişini keşfetme süreci biraz sancılı oluyor. Medyayla işbirliği yapıp çocukları bu durumdan uzak tutmaya çalışsalar da her şey bir yerden sonra sarpa sarıyor. Ve gelen bir ifşa ile hayatları allak bullak oluyor. Tabii ki geçmişteki en büyük düşmanları Scott'ı da unutmayalım. Connor hem kızını hem karısını hem de arkadaşlarını bu olaydan en hafif hasarla çıkarmak için kendi benliğini sorgulamaya başlıyor. Öncelikle karakter gelişimlerine bayıldım özellikle Connor'ın geldiği nokta çok şaşırtıcı. İlk kitapta biri bana Connor böyle bir adama dönüşecek deseydi inanmazdım. Terapi gördü ve narsist eğilimlerinden kurtulmaya insanları kendinden daha fazla önemsemeye, duygularını önplana çıkarmaya başladı. Rose da aynı şekilde törpülendi ve daha güzel bir hâl aldı. Ebeveyn olan bir Rose ve Connor okumak çok tatlıydı. Calloway kız kardeşlerin aralarındaki ilişkiyi zaten çok seviyorum ama bu kitapta daha da çok gelişip güzelleşti diye düşünüyorum. İlk kitapta Scott konusunun çözüme ulaşmamasına sinirlenmiştim ama bu kitapta şükür ki istediğime ulaşabildim ve o konu da çözüldü. Ayrıca ilk kitapta kızdığım şeylerden biri de Sadie'nin terk edilmesiydi ve o konunun da çözülmesine sevindim. Connor'ın değil de Rose'un bu konuda adımlar atması ve vicdan azabı çekmesi de güzeldi. Aslında o en başından gitsin istememişti ama Connor kendi kedisi olmasına rağmen bildiğini okudu. Kitapta smut sahneleri biraz sıktı beni, bu kadarına gerek olduğunu düşünmüyorum. Rose'un Lilo konusundaki sınır ihlalleri de bir tık rahatsız etmiş olabilir. Yani odaya dalıp o halde onları
2025 102. kitabı
Calloway Kardeşlerin en otoriteri Rose ve aşık olduğum Connor’ın hikayeleri bu ikinci kitaplarıyla son buluyor Yine büyük bir keyifle okuttu. Serideki favori kitabım olabilir ki zaten en sevdiğim çift Rose ile Connor Düşünme şekilleri, zekaları, oynadıkları oyunlar, cinsel imalar, meydan okumalar benzersiz Gökyüzünü Öp kitabında çiftimizin mutlu sona ulaştığını sanabilirsiniz ama bu kitapla birlikte aslında hikayelerinin daha yeni başladığını görüyoruz ve ayrıca o kitaptaki hallerini sevdiğinizi düşünüyorsanız bu kitaptaki hallerine bayılacaksınız . Bu kitapta bir kez daha kardeşliğin, birlik olmanın, sevginin gücünü tekrar tekrar bize gösterdiler. Lily ve Lo’nun ilk kitabından beri o kadar çok şey yaşadılar ve kendilerini o kadar geliştirdiler ki hayran kalmamak elde değil Bu üç kız kardeşe bayılıyorum bu kitapla birlikte hem gülecek, hem duygusallaşacak, hem de alev alev yanacaksınız . Seriden herhangi bir kitap okumayanlar buradan sonrasını okumasınlar . . Bir önceki kitabın sonundan sonra çiftimizin artık mutlu bir evlilikleri ve çok sevdikleri bir kızları var, kariyerleri yolunda gidiyor, yakın arkadaşları ve aileleriyle bir istikrara ulaştılar ve hayat onlar için iyi. Ancak magazin baskısı ve eski şovlarının yapımcısının entrikası onların hayatlarını mahvetmeye devam ediyor fakat Connor ve Rose'un ailelerini korumak için planları vardır ve bu plan iyi gidiyor gibi olsa da sonrasında Connor hedef alınır, hayatındaki herkes ve her şey daha önce hiç olmadığı kadar mercek altındadır ve bu durum değer verdiği her şeyi tehdit eder. Birbirlerine olan bağlılıkları çok büyük bir sınavdan geçiyor, peki sonunda mutlu olacaklar mı dersiniz? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz
2025 102. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2025 20:37
ATEŞİ KÖRÜKLE "Aşk seni ağlatıyor mu? "Her aşk değil." "Sadece bizimki," Selam Bu seriyi seviyorum ama Connor ve Rose'u bir başka Connor ne kadar tam bir aile babasıysa Rose da annesi oldu. O bildiğimiz soğuk havalı kadın özellikle kızına karşı tam bir pamuk. Öyle güzel anne oldu ki kızı ve Connor ile olan her sahnesine kalbimi bıraktım. Kızına karşı sevgi eşine karşı her an her ne olursa olsun yanında sapasağlam ve dik durması takdire şayandi. Bu kesinlikle hem ailesini sevmesi hem de karakteri ile ilgili. Başkası olsa bu kadar şeye göğüs gerebilir miydi bilemiyorum. Gerçi kız kardeşlerine karşı da aynı fedakarlıkları yapıyor. Bence seri boyunca her şeye yetebilen, dik ayakta kalmayı başarabilen, herkesin yanında olduğunu hissettiren, en güçlü kadın karakter diyebiliriz Rose için... Connor ise beni bu kitapta şaşırtmayı başardı. Okuyanlar beni anlatacaklardır. Ama ailesine karşı o kadar sevecen, dışarıdaki tehlikelere karşı önlerinde dağ gibi duran ve onları koruyan bir yapısı var ki...kalbimin pamuk gibi yapabilen bir karakter kesinlikle İlk başlarda o havalı, aşka bakış açısı farklı adamdan öyle bir evrildi ki... Rose ve kızına karşı bambaşka bir Connor görüyoruz.. Ve bu beni aşırı mutlu etti. Connor ve Rose'un Jane ile olan her sayfası mükemmeldi. İki evebeynin kızlarına sevgi ve aşkla bakışını bile hissettim. O üçlü bambaşka oldu gözümde. Seri de üç çiftimiz var ve benim favori çiftim Connor ve Rose idi. Onların evli mutlu çocuklu olmaları maalesef medyanın daha çok radarinda olmalarını sağlıyor. Aileleri etkilenmesin diye ellerinden geleni yapıyorlar ama tam bir prina olan medya ya bu yetiyor mu? Tabi kii hayır.. O kadar sinirlendiğim bunaldığım yerler vardı ki medya ile ilgili.. Ama her şeyi birlitke atlatan ikili bunun da altından kalkacaktı, bedeli ne
·556 syf.·
2020 2. kitabı
Cobaltlar başka bir şey kesinlikle ya. Tangled Like Us ve Sinful Like Us'ta Cobaltlar'ın kafasının içine giremediğimden bir türlü Jane'in davranışlarını anlamakta zorluk çekmiştim ama bu kitaptan sonra daha iyi kavradım. Damaged Like Us'ta Moffy Connor'un biseksüel olduğu ile ilgili bir şeyden bahsetmişti ve 7 kitaptır bundan bahsedilmesini bekliyordum. Bir önceki kitapta bahsedildi de ama bu kitaptaki kadar büyük bir olay çıkmasını beklemiyordum bu konuda. Okurken şoka girdim gerçekten ve Connor ve Lo'dan çok Ryke'a üzüldüm. Yazarların Scott Van Wright'ın olayını bağladıkları yere bayıldım. Kesinlikle hak ettiğini buldu ve olacakları önceden kestiremedim. Dahice yazılmış bir kurguydu. Yazarların bu kitabı yazmamayı düşündüklerine inanamıyorum gerçekten. Ama iyi ki yazmışlar, bu kitap olmadan Rose ve Connor kabuk olarak kalırdı.
Fuel the FireBecca Ritchie · K.B. Ritchie · 201551 okunma

Becca RitchieYazar · 31 kitap
Becca Ritchie, New York Times ve USA Today'in en çok satan yazarlarındandır. Tek yumurta ikizi ​​Krista Ritchie ile birlikte romanlarını yazar. İlk ortak kitapları Addicted to You, Haziran 2013'te yayınlandı. Becca, on dört yaşındayken, Wynter Chelsea: The Legacy with Outskirts Press adlı genç bir yetişkin/şehirli fantezi romanı yayınladı.