Lakefront Milyarderleri #2

Orijinal Dil:
İngilizce

2026 7. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2026 13:37
Hellooo Ailemizin yazarı çok sevgili Lauren Asher ve onun çok sevdiğimiz Lakefront Billionaires serisini ikinci kitabı da okundu bitti. İlk kitaptan merak ettiğimiz bekar babamız Rafael ve evin hem müzik hocası hem de dadısı olan Ellie beklentilerimi ziyadesiyle karşılıyor. Tabi detaylara girince kitapta sevmediğim birkaç şey vardı ama ağzımızın tadını bozmak istemediğimden o detaylara değinmek istemiyorum. Rafael'in oğlu Nico'ya olan düşkünlüğü bir yana kurtulamadığı geçmişine ait izler ve güvensizliklik problemleri kalbimi bir miktar üzdü. Özellikle çocukluğunda yaşadığı o sefalet. Kendi çocukluğunu oğluna yaşatmama konusunda çok kararlı ve bunun içinde canla başla çalışıyor. Ellie'de sorunlu bir çocukluk geçirenlerden. Kendisini tamamen müziğine adıyor ama orda da arkadaşından sağlam bir ihanetle sınanınca şarkılara küsmüş durumda. Ellie yaşamını sürdürmek için Nico'nun bakıcılığını yapmaya başlar. Nico ile aralarında oluşan bağ çok kuvvetli ve bu durum Rafael'i bir takım kıskançlık krizlerine sokuyor. Evet ortada paylaşılmayan kızımız Ellie var. Şahsen ben kendisine pek ısınamadım ama Rafael ve Nico sevmiş. Kitap karakterlerin kişisel sorunlarıyla başlayıp bitiyor. Bu yer yer sıkıcı oldu ama yinede bir şekild3 severek devam ettim. Kitabın en sevdiğim kısmı ne biliyor musunuz? Rafe ile Ellie'nin daha ilk dakikadan mıçmıç olmayışlarıydı. Zamanlama çok yerindeydi. Genel olarak benden geçer not aldı ama favorim hâlâ ilk kitap. Üçüncü kitap ise manipülatif ve bencil adamımız Lorenzo'ya ait. Bakalım o sıralamayı değiştirecek mi? Yazarı ve kitaplarını tereddüt etmeden öneriyorum. Tabiki alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
Kırık Melodi
2026 18. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2026 11:25
Aşk Şarkısı tam olarak bu iki insanın çarpışması gibi hissettirdi bana. Rafael’in kontrollü, mesafeli ve zaman zaman insanı sinir eden tavırlarının altında aslında kaybetmekten korkan biri olması, Ellie’nin ise tüm kırgınlıklarına rağmen sevgiden tamamen vazgeçmemesi hikâyeyi güzelleştiriyor. Kitap sadece romantizm üzerine kurulu değil; geçmiş yaralarının, aile baskısının ve “güçlü görünme” çabasının ilişkileri nasıl etkilediğini de hissettiriyor. Karakterler kusursuz değil, zaten kitabı sürükleyici yapan şey de bu. Sürekli birbirlerini zorlamaları, yanlış anlamaları ve buna rağmen birbirlerinden kopamamaları.. Kitap yine birazcık uzun:) Bazı bölümler yavaş ilerlese de duygusal sahneler bunu dengeliyor. Özellikle Rafael’in duvarlarının yavaş yavaş yıkılması kitabın etkileyici kısmıydı diyebiliriz. Romantik ama aynı zamanda kırgın bir hikâyeydi. Bitirdiğimde geriye en çok şu his kaldı: “Bazen sevgi, birini değiştirmek değil; onun en kötü hâlini de göze alabilmektir.”
2026 18. kitabı
Okunma: 23 Nisan 2026 22:03
bayıldımmmmm. kitabın son kısımlarını simge'nin kalpsiz bir serseri şarkısı eşliğinde okudum ve daha çok bayıldım. daha önce rafa ve ellie kadar birbirine her anlamda denk bir çift okumadım. birbirlerini çok iyi anlamaları, yaralarını beraber iyileştirmeleri... bu hikayeye dair her şey çok güzeldi.
2026 30. kitabı
Bekar baba tropeunu zehir de olsa yut gercekten ya her turlu yenir bu trope. Cokkk begendim zaten Lauren anamizin pisirdigi tum kitaplara bayildigim icin bunu sevmemek olmazdi. O kadar duygusal bir kitapti ki bazi yerlerde aglayasim geldi. Nico'nun olgunlugu, Rafael'in korkulari, Elle'nin yasadigi seyler... Ciftim cok yaraliydi ama beraber iyilestik ve cok guzel minik bir aile kurduk. 🩷
Aşk Şarkısı/ İnceleme
2026 23. kitabı
Okunma: 12 Nisan 2026 20:48
Adını o kadar taşıyan bir kitap kinçok sevdim. Lauren Asher okumak hiçbir zaman hayal kırıklığına uğratmıyor, size vaad edileni daima karşılıyor. Serinin ilk kitabından daha çok sevdim. Karakterlerin arasındaki bağ ve ilişkilerinin ilerleyişi çok güzel ve yerinde bir hızda işlenmiş. Ayrıca Nico, hikayeye inanılmaz bir anlam katmış. Şimdiden serinin bir sonraki bağımsız serisi için heyecanlıyım.
2026 12. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 16:41
Cidden bu kitap bu puanı nasıl aldı anlamıyorum. Lauren Asher'ın açık ara en sevdiğim kitabı oldu. İlk başta sayfa sayısı gözümü korkuttu yalan değil ama içindeki o sıcacık hikaye su gibi aktı. Nico'nun küçük yaralı kalbi, Rafael'in coçukluğundan yetişkinliğe kadar biriktirdiği acıları ve Elle.. Bir kadın bazen anne olmak için doğar. bence Elle kesinlikle Nico'nun annesi olmak için dünyaya gelmiş. Evet yetenekli, çok iyi bir müzisyen ama tüm yetenekleri dışında kocaman bir kalbi var. Puanına kanıp iyi ki sonra atmamışım bu kitabı. Yoksa yazık olacakmış. Bekar baba ve sevgi dolu, incitmeyen, vurdusu kırdısı, aldatması olmayan bir hikaye istiyorsanız tavsiye ederim. Bu hikaye büyükten küçüğe kalbi sevgi ve korku ile dolu olanları hikayesi.
2026 12. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 21:11
8/10 Genelde inceleme yazmiyorum ancak kadin karaktere o kadar bayildim ki yazmak istedim. Serinin ikinci kitabi acikcasi duygusal yogunlugu daha yuksek olan bir kitapti. Iki karakterinde aile travmasi vardi asma ve kendini bulma sureclerini okumak guzeldi. Erkek karakterin(her romantik icerikli kitapta oldugu gibi) yaptigi bazi seyler hosuma gitmedi ve kadin karakterin ona dayanabilmesini takdir ettim. Ve kesinlikle ilk basta da soyledigim gibi romantizm iceren kitaplar arasindaki(en azindan kendi okuduklarima gore soyluyorum) en iyi kadin karakterlerden biriydi. Ve ayrica Nico’ya da bayildim
2026 81. kitabı
Okunma: 14 Mart 2026 21:10
Bekar Babalı temayı seviyorsanız evet bu kitabı User Hey Daddy çalarak okuya bilirsiniz. Romantizm, dram biraz geçmişte yaşanmış travmalar mazoşist bir kız ve duygusal bir baba ( ama dışarıdan sert görünümlü) bu ikilinin aşkı kaçınılmazdı çünkü kız dadı ve adam da Bekar Baba öhöö evet bekar baba dedik ee daha ne olsundu.
2026 8. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2026 01:51
Aşk Şarkısı ~ Lauren Asher . Bekar ebeveyn temasına aşığım!! Bu ara tamamen bu temadan devam ediyorum hayatıma Ellie Sinclair, aşk şarkıları yazan ama arkadaşı tarafından ihanete uğrayan biriydi. Şimdilerde ise lise yıllarında uzaktan uzağa aşık olduğu adamın oğlunun, önce müzik öğretmeni sonra bakıcısıydı. Rafael ise yaşadığı acıların ardından işe ve oğluna bağlı bir adamdı. Biraz hayata küsmüş de diyebiliriz. Ellie ile geçirdiği zamanın sebebi başta sadece oğluydu. Tabii bir hataya, o hatadan sonra oğlunun ona aldığı tavra ve yeniden Ellie ile bir araya gelip tatile çıkmalarına kadar… Sokak hayvanlarına düşkün Rafael’e bayıldım. Ama travmaları ve - haklı olarak - oğlunu ön plana aldığı için verdiği karar kalbimi biraz kırdı Oğlunun planladığı bir tatil, bizi daha fazlasını istemekten alıkoymuyor Kızımızın uçak korkusuna karşılık standartları bayağı yükselten Rafael, bana her şeyi yaptırabilir Rafael’in bazı şeyleri kabul ettikten sonra hayatına aldığı insanlara karşı inanılmaz düşünceli olmasına bayıldım. Bir şeyleri sadece görmüyor, gerçekten önem veriyordu. Rafael’in travmalarının bugünkü hayatında bıraktığı takıntılar - tabakta yemek bırakmamak gibi - beni çok etkiledi. Onun hayatını kurcalamak değil de keşfederek, hayatın doğal akışı içinde karşılamak tam Ellie’ye göreydi. Her iki karakterin de derin yaraları olsa da; önce birinin yüzleşip iyileşmek için adım atması, ardından diğerinin desteğiyle karşılıklı bir yüzleşme sürecine geçmeleri bu hikâyede en sevdiğim detaylardan biri oldu. Travmalar yoğundu ama kitaptaki dengesi çok dozundaydı. Ellie’nin eski arkadaşı Ava’dan nefret ettim bu arada Dibe batan, müzikle iyileşen; sonra tekrar müzikle yaralanıp yine onda şifa bulan biriydi Ellie. Onu ve Rafael ile aralarında oluşan bağı çok sevdim. Hibiskus çiçeklerinin
Aşk şarkısı
2026 11. kitabı
Okunma: 17 Şubat 2026 22:39
Aşk projesini okurken (serinin ilk kitabı) yazar bu kitap hakkında (Aşk şarkısı) ufak detaylar veriyordu. Normalde Rafael, ilk kitabın ana karakteri olmadığı için detaylara pek takılmazdım ama anlatıldığı kadarı ile bile Rafael'in kişiliği bayağı dikkatimi çekmişti. Bazı karakterler kendi kendini doğurur sanki, Rafael'in öyle olduğuna inandım. İkinci kitabı iyice merak etmeye başladım. Aklım hep Rafa'da olduğu için Ellie'nin karakterini hiç düşünmemiştim kitabı okumadan önce. Kitabın başındaki yazıların da hep Rafa ile ilgili olduğunu sandım ama yanılmışım, Ellie de Rafa kadar mükemmeldi. Sadece bunlar da değil, Niko harika bir çocuk. İlk görüşte milyarderler serisi kitabı olduğu için okuma hevesim azdı. Çünkü milyarderlik bana çookk uzaaaakkk bir kavram. Ama inanın kitapta öyle havalı bir anlatıma asla şahit olmuyorsunuz. Kitabın iyi olacağını düşünüyordum ama beklentinin ötesinde çıktı. Mükemmel bir birliktelik, mükemmel bir destek. Yazar tüm duygularınıza dokunuyor sanki. Teşekkürler Lauren Lauren Asher

Lauren AsherYazar · 6 kitap
Kendi kendine aşırı aktif bir hayal gücü teşhisi konan Lauren, boş zamanlarını okuyarak ve yazarak geçirir. Hayali, hakkında yazdığı tüm yerleri gezmek. Sevmekten kendinizi alıkoyamayacağınız kusurlu ama ilişkilendirilebilir karakterler hakkında yazmaktan hoşlanıyor. Öfke, buhar ve duygusal yelpaze ile hızlı tempolu hikayeler paylaşmayı seviyor. Müfredat dışı aktiviteleri arasında YouTube izlemek, eski Parks and Rec bölümlerini dinlemek ve en sevdiği favoriyi seçmeden önce Yelp'te yeni restoranlar aramak yer alıyor. Sabah kahvesinden sonra en iyi şekilde çalışır ve kestirmeyi asla inkar etmez.