2025 26. kitabı
Okunma: 14 Temmuz 2025 23:58
Merhaba sevgili okurlar, ben uzun zaman sonra polisiye okudum. Tabii ki canım kadın Buse Abla hediyesi, teşekkür ederim. . . Biraz kitaptan bahsecek olursak, Andy kıdemli bir avukat. Bir gün yaşadıkları bölgede bir cinayet işlenir, oğlu Jacob'un okulundan bir çocuk parkta ölü bulunur. Geniş çaplı bir soruşturma başlatılır ve garip bir şekilde bütün oklar Jacob'u göstermektedir. Bu cinayet soruşturması ile birlikte Andy'nin ailesinden yıllarca sakladığı bir gerçek de ortaya çıkar. Ve sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Andy'nin babası azılı bir suçludur. Bunun öğrenilmesi üzerine dava genetik miras yoluyla suçun genlerden, sonraki nesillere aktarıldığına dair araştırmalar üzerinde yoğunlaşır. Jacob dedesinin genlerini almış olabilir mi? Cinayeti işleyen Jacob mu? Avukat baba Andy'nin oğlu için verdiği mücadeleyi okuyacaksınız kitapta. . . Kitap psikolojik yönü de olan bir polisiye. İnsanların suçla ilişkisini sorgularken, gen aktarımını tartışmayı da es geçmeyen, güzel bir kitaptı. Sizce genler yüzünden şiddete meyilli olmak, genler yoluyla katil olmak mümkün mü? . . Kitap epey sürükleyiciydi, sonu hiç beklemediğim bir şekilde bitti hatta biraz da üzüldüm. Sonu şaşırtıcı kitapları seviyorum. Sonu şaşırtan kitaplar hediye edeni daha çok seviyorum. Polisiye severlere tavsiye ederim, keyifle okunsun.
Genetik MirasWilliam Landay · Martı Kitabevi · 2012360 okunma