2025 251. kitabı
𝔸𝔻𝕀𝕄 𝔸𝔻𝕀𝕄 𝔸𝕊̧𝕂 Herkese Merhabalar. Sizlere çok severek okuduğum bir kitap ile geldim. Yazarımızdan #pürlen kitabını da okumuştum. Kaleminin ve kurgusunun ne kadar çok geliştiğini bu kitap ile gördüm. Her detayı güzel ve merakla okunan bir hikayeydi. Alt mesajları ve okuyucuya verdiği mesajlar da harikaydı. Kadına ve hayvanlara şiddet, taciz ve özel alanları harika bir şekilde ele almış. Karaketerlerin çizdiği temalar ile de gönlümüzü feth etti. Nefretten Aşka hikayelerini sever misiniz? Haydi o zaman yoruma... Delfin ve Çetin Delfin ayakları üstünde duran genç bir kadındır. Geçmişinden yaraları vardır ve en büyük yarası da ailesidir. Ayakkabı stilist olarak çalışmaktadır. Varı yoğu işi olan ve Varlıklı Ayakkabı için çalışan Delfin ancak böyle huzur bulmaktadır. Varlıklı Ayakkabı sahibi Musa Varlıklı'ya ise vefa ve gönül borcu vardır en zor anında el uzatıp ona yardım etmiştir. Delfin özel hayatında da çalkantı içindedir yoğun iş temposu ile birlikte yaşadığı sevgilisinden ayrılır. Şimdi ise daha yoğun bir iş temposu onu bekler. Emekli olmaya karar veren Musa Varlıklı yerine oğlu Çetin Varlıklı gelir ve birlikte çalışmaları gerekir. Çetin Varlıklı babasının izinden giden bir genç adamdır. Aslında bu işi seçmesinin bir nedeni de Delfin'dir. Her ne kadar her fırsatta her bir araya geldiklerinde yoğun elektrik olsa da didişmekten büyük zevk alırlar. Bu bir nevi onun kendini ve duygularını kamufle etme şeklidir. Ki bunu Delfin de çok sonra anlar. Yurtdışından gelen ve artık işi elen alan Çetin için zor zamanlar başlar aşkı ile olan zamanlar. Delfin ve Çetin şimdi birlikte çalışmak zorundadır. Musa Varlıklı'nın özel ricasıdır. Bu her fırsatta didişen ve ezeli rakip olan çift şimdi omuz omuza verip onlara verilen görevi yerine getirmek ve çizimlerini yapmak başarı ile üstesinden gelmek için çalışır. Ve aralarında olanlara onlar dahi inanamaz. Aşk mı onlara öyle güzel yakışır ki. Adım adım gelen aşk tam da bu günleri bekler... Onların aşkını siz de adım adım okuyacaksınız. Pelin ve Vusal Kraktelrerini de ayrı sevdim. Daha çok olsunlar ister miydim? Evet evet isterdim bence güzel olurdu. Her detayı ile güzel bir kitap okudum. Tavsiye ederim.
Adım Adım AşkTuğçe Akıllıoğlu · Cadı Yayınları · 202524 okunma