2025 63. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 22:13
Keyif Kralı kitabının yorumuyla geldim. Çok şaşkınım çünkü bu seride hiçbir kitabı sevmemiştim. Dördüncü kitabı da sıfır beklenti ile başladım. Ondan mıdır bilmiyorum ama gerçekten severek okudum. Konusu kısaca ,Xavier annesinin ölümü ardından babasıyla bağlarını kopartmış, onun verdiği hiçbir sorumlulugu almayıp günlük gün ederek geçiriyor. Babasının halkla ilişkiler sorumlusu Sloane da onun kütüğ imajını sürekli düzeltmeye çalışıyor. Xavier’in ölüm döşeğindeki babasını kaybediyor. Babası mirasını ona bırakması için kendi seçtiği isimlerden oluşan bir komiteye Xavier’in başarılı olacağını ispat etmesini şart koşuyor. Bu komitede bir yer alan isimlerden biri de Sloane. Xavier’in kendini ispatlarken bir yandan da Sloane ile ilişkisini okuyoruz. Ana Huang’in okuduğum kitapları için de karakter gelişimi gösteren tek kitap buydu bence. Hem kadın hem erkek karakter kusurları vardı. Bir gelişim göstererek çok güzel ilerlettiler bence. Daha önce birbirlerini tanımaları ve birbirlerini görür görmez dünya tek insan olmuş gibi muamele yapmamaları çok güzeldi. Birbirini tanıdıkça sevdi ,başta elbette bir beğeni vardı. Ama daha çok bir ve içlerini gördükçe bir şeyler hissetmeye başladılar. Kitapta Xavier’in babası ile ilişkisinden ziyade Sloane yaşadıkları beni daha çok etkiledi. Babasının, üvey annesinin, kız kardeşinin yaptıklarını gerçekten anlayamadım ve çok üzüldüm. Ama Sloane duruşu mükemmel olan bir karakterdi, genelde bu yazarın kadın karakterlerini pek sevmiyorum ama Sloane çok sevdim. Dediğim gibi öyle aham şaham bir konu yoktu belki ama yazar ortaya attığı tropeları güzel toparlamıştı. Ben keyif okudum tavsiye ediyorum.
Keyif KralıAna Huang · Martı Yayınları · 2025551 okunma