Dördüncü Kitap

İngilizce

Keyif Kralı
2025 57. kitabı
Okunma: 28 Ağustos 2025 13:35
Herkese Merhaba, Serinin 4 kitabınıda bittirdik. Benim için seriye bu kitapla elvada dıyoruz. Artık yazarı okumama kararı aldım... gereksiz niye devam ediyorsam anlamadım, kendime cok çelişiyorum haha... diğer serisi sevmedim, bu serisini sevmedim (1. Kitap hariç) artık bu yazarıda hayatımızdan cıkartalım. Konusuna gelirsek; halkla ilişkiler uzmanı olan Sloane Kensington zorlu müşterisi olan dünya hiçbir şeyi umursamayan, aşırı zengin Xavier Castillo’n hikayesini okuyoruz. Sloane kitapta bence bır tık daha ıyıdı, kendi ayakları üzerinden duran güçlü bir kadın ama malasef ailesine karşı ezikdi. Yani sana neler etmışler, sucsuz olduğunu bile bile baban seni aileden kovmuş, yanlarında ezik güçsüz bir kadına nasıl dönüşüyor anlamadım, ulen hadlerini bildirsene şunlara, evet sonlara doğru iki laf etti... ailesinin cokta umrunda olmadı. Evet kız kardeşine cok guzel yaptı o kısımları beğendim, tam bir şeytan , sloane hedef yapmış elindeki almak kızın hayat amacı olmuş bu sloane eski nişlanlısıda dahil, ve s*rt*k evlenmiş bide adamla ama Sloane guzel aldı ıntıkimanı sevdım... Xavier gelirsek bence gelmesekte olur , aşırı ezik bir karakter, 30 yaşında ama 15 yaşındaki ergen cocuklar gibiydi. Baba sorunları olan biri yani altı doldurulmuş bır durumdu yani aşırı malcaydı. Xavier sevmedim, sonradan güya yaptıkları bence boş işlerdi. Babasının şirketinin başına geçmek yerine gece kulubu acmaya karar verir ve kimsenin aklına gelmeyecek kompsetler evet kımsenın aklına gelmez gizli odalar, gizli fantezi olaylar fılan ... offf yani biride aile kompsetler yapsalar olmuyor illa sapıkca bir şey olucak... yani Xavier sevmedim, bana karakter hiç gecmedi. İkisi arasında aşkta sıktı beni, bir tek ayrılık sahneler hoşuma gitti o kısmı begendim.. smutlar idare ederdi. Ama gereksiz
Romantik
·448 syf.·
2025 132. kitabı
Keyif Kralı #4 Puanım: 7/10 (Güzel, okurken keyif verdi ama bağımlılık yaratmadı.) Serinin ilk üç kitabını okumadan, “karakter Chuck Bass havası veriyormuş” söylentisiyle başladım ama… hiç alakası yok. Tek benzerlik: bar işletmeleri ve Empire State Binası’nda buluşmaları. Xaiver, 30 yaşında olmasına rağmen başlarda aşırı ergence tavırlar sergiliyor — partiler, dramalar, olaylar… Sloan ise kendi ayakları üzerinde duran, halkla ilişkiler şirketine sahip güçlü bir kadın. Üç yıldır birlikte çalışıyorlar ama aralarında kayda değer bir etkileşim yok. Ta ki Xaiver, Sloan’ı İspanya tatiline davet edene kadar. Tatilde ufak etkileşimler, deneme ilişkisi ve tahmin ettiğiniz gibi sonunda aşk geliyor. Twisted serisini okumuştum; kıyasladığımda bu kitabın anlatımı daha akıcıydı. Smut sahneleri yoğun değildi, olanlar da abartısızdı. Yine de serinin diğer karakterlerini merak ettirecek kadar etkilenmedim.
Aynı b.kun laciverti
Ana huang'un bütün kitapları mı aynı olur? Çarpık serisi çıktığında kendini okutuyordu, evet klişe bir konuydu ama yeni yazar, yeni yazım tarzı falan kitapları sarıyordu. Bir değil iki değil bu seride aynısı olmuş. Zengin ceo, asistan, neşeli kız, huysuz kız, mafya, huysuz erkek, öz güvensiz erkek, egolu kız, egolu erkek, evlilik anlaşması, ikinci şans... Sadece bunları biliyor. Konular hep aynı: Adamlar inanılmaz zengin ama gel gör ki hiçbir kız sevmemişler ve hayatlarını değiştirecek bir kıza ihtiyaçları var . Baydı iyice, bu kitabı da bitirirdim ama gerek yok be. İstemeden yarım bıraktım, farkında olmadan beni baymış. Bu kitapta da öz güvensiz bir erkeğimiz var babası ceo (zenginler) ve öz güvensiz aynı zamanda huysuz kızımız var. Bunlar birbirlerinin yaralarını sarıyorlar zart zurt. Huang'dan bıkmayan okusun.
Taht Oyunları: Flört Versiyonu
2025 53. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2025 17:30
Kitabı bitirir bitirmez hemen yazmak istedim Serinin ilk üç kitabını büyük bir keyifle okumuştum. Her biri, farklı karakterlerin gözünden bambaşka duygulara ve hikâyelere kapı aralıyor. Ama Keyif Kralı O da, bambaşka bir tat bıraktı. Yine o tanıdık sürükleyicilik.. İkili ilişkilerdeki o çatışma – özellikle de gururla aşkın bilek güreşi – öyle doğal anlatılmış ki bir yerden sonra sadece karakterleri değil, duygularını da sahipleniyorsunuz. Mizahı da duygusu da tam dozunda. Ana Huang serinin dördüncü kitabında da istikrarını koruyor. Üslubu tanıdık ama hikâyeyi sıradanlıktan çıkaran küçük dokunuşlar var: İronik replikler, inatlaşmalar ve altında saklı o içtenlik… Belki de bu yüzden kitap su gibi akıp giderken, bir yandan da durup düşündürüyor: “Acaba gerçek hayatta biz de böyle kaçıyor muyuz hissettiklerimizden?” ️Tek eleştirim bi tık uzun tutulmuş kitap hani bi 100 sayfa eksik olabilirdi Aşkın, inatla karıştığı her satırda kendinizi bulmaya hazırsanız; bu krallıkta sizi çok güldüren, biraz sinirlendiren ama sonunda kalbinize oturan bir hikâye var..
2025 63. kitabı
Okunma: 07 Ağustos 2025 22:13
Keyif Kralı kitabının yorumuyla geldim. Çok şaşkınım çünkü bu seride hiçbir kitabı sevmemiştim. Dördüncü kitabı da sıfır beklenti ile başladım. Ondan mıdır bilmiyorum ama gerçekten severek okudum. Konusu kısaca ,Xavier annesinin ölümü ardından babasıyla bağlarını kopartmış, onun verdiği hiçbir sorumlulugu almayıp günlük gün ederek geçiriyor. Babasının halkla ilişkiler sorumlusu Sloane da onun kütüğ imajını sürekli düzeltmeye çalışıyor. Xavier’in ölüm döşeğindeki babasını kaybediyor. Babası mirasını ona bırakması için kendi seçtiği isimlerden oluşan bir komiteye Xavier’in başarılı olacağını ispat etmesini şart koşuyor. Bu komitede bir yer alan isimlerden biri de Sloane. Xavier’in kendini ispatlarken bir yandan da Sloane ile ilişkisini okuyoruz. Ana Huang’in okuduğum kitapları için de karakter gelişimi gösteren tek kitap buydu bence. Hem kadın hem erkek karakter kusurları vardı. Bir gelişim göstererek çok güzel ilerlettiler bence. Daha önce birbirlerini tanımaları ve birbirlerini görür görmez dünya tek insan olmuş gibi muamele yapmamaları çok güzeldi. Birbirini tanıdıkça sevdi ,başta elbette bir beğeni vardı. Ama daha çok bir ve içlerini gördükçe bir şeyler hissetmeye başladılar. Kitapta Xavier’in babası ile ilişkisinden ziyade Sloane yaşadıkları beni daha çok etkiledi. Babasının, üvey annesinin, kız kardeşinin yaptıklarını gerçekten anlayamadım ve çok üzüldüm. Ama Sloane duruşu mükemmel olan bir karakterdi, genelde bu yazarın kadın karakterlerini pek sevmiyorum ama Sloane çok sevdim. Dediğim gibi öyle aham şaham bir konu yoktu belki ama yazar ortaya attığı tropeları güzel toparlamıştı. Ben keyif okudum tavsiye ediyorum.
2025 83. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2025 15:01
Hello Hayatıma şahane bir giriş yapan King Of Sin serisi beni şaşırtmaya devam ediyor. Dante ile seriye bomba bir giriş yaparken ikinci kitap Kai ile bir miktar üzülmüştüm. Sonra karşıma üçüncü kitapla Dominic çıkınca neye uğradığımı şaşırmış epeyce bir süre kendime gelememiştim. Ve işte yine yeniden sevdiğim beylerin sıralamasını altüst eden o kişi bizlerle! Xavier Castillo ! Xavier'in karakteri kitabın adıyla öyle güzel uyuşuyor ki. Kendisi tam bir Keyif Kralı. Bütün yük Halkla ilişkiler uzmanı kızımız Sloane'nın omuzlarında. Eh kendisi çokça yetenekli olduğundan Xavier'in skandallarını yönetmek onun için çocuk oyuncağı. Sanırım bir tek kendisiyle olan skandalı yönetemedi ama o kadar kusur herkes de olur. Xavier, babasının ölümünün ardından zorlu bir miras kagvasına girişir. Şartlar zorlu ama bu Xavier'i yıldırmıyor. Sloane'a olan düşkünlüğü daha önemli ve önceliğimiz onu gördüğündeki hissettiği duyguları test etmek. Bunun içinde Sloane'a kısa süreliğine bir ilişki içerisine girmeyi teklif eder. Bu konuda bir sıkıntım yok, okuması eğlenceli bol laf sokmalı per perişan etmeli keyifli anlardı. Sevmediğim (beni kınamadan önce kendisini üç beş sayfa okuyun dostlarım) Sloane'du. Kendisine sıfır güveni olmayan, korkak, ne istediğini bilmeyen buzlar kraliçesinden başka birşey değildi. Ah bebeğim sevmiş benim diyecek sözüm yok lâkin yinede herşeyin başı iş olamaz! (Dedi bilir kişi) Kitabın sevdiğim yanı ise önceki kitaplar + önceki serilerin kahramanlarını da bu kitapta yeniden okumuş olmaktı. Ve sırada bizi merakta bırakan Vuk Markovic var. Uff durduk yere kendisine daha okumadan aşık olduk. Gazamız mübarek ola.. Arada nazar boncuğu olsada seviyorum bu seriyi.. İnanıyorum sizde seversiniz, O sebeple düşünmeden alın OKUYUN ve OKUTUN KitapRüyasından Sevgilerle
XAVİER&SLOANE
2026 4. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2026 15:32
Herkese merhaba serinin dördüncü kitabıyla karşınızdayım. Birinci kitaptan beri Sloane'un ve bizim başımızın belası olan Xav'ı sonunda okuyabildim. Ben aslında okurken eğlendim diyebilirim. Sloane, tam bir bağımlı iş kadını. Kendini unutup tüm benliğini işine vermiş durumda. Yaşadığı kalp kırıklığı üzerine bütün duygularını kapatmış kendini işine adamış. Bu alanda da inanılmaz başarılı olmuş. Baba sorunları yaşayan biri olarak inanılmaz güçlü bir karakter. Ağlayamama gibi bir sorunu var. Kendi annesinin cenazesinde bile göz yaşı dökememiş bir insan. Yıllarca bir damla bile dökülmemiş. Bunu öğrendiğimde patlamanın ne zaman yaşanacağını çok merak ettim ve bu olduğunda sebebinin Xav olacağını biliyordum... Kendisi kontrol bağımlısı. Zaten yaptığı işten bu çok bariz ortada. Olayların onun dışında ilerlemesi tahammül edemeyeceği bir şey. Aşırı sorumlu ve işinde aşırı titiz birini en çok ne delirtir ? Tabii ki aşırı sorumsuz, gamsız, pervasız ve umursamaz bir kişi. Burada devreye tabii ki Xav giriyor. Xavier, 29 yaşında tam bir parti adamı. Hayattaki tek gayesi ölüm döşeğindeki babasının servetiyle hiçbir işe yaramadan, sadece partileyerek ve skandallar çıkararak yaşamak. Aynı şekilde Xav'da baba sorunlarıyla cebelleşiyor. Yıllarca onu görmemiş,duymamış. Onu mutsuz edecek, sinirlendirecek her şeyi yapıyor. Babası yıllarca CEO olması için her şeyi yapmasına rağmen Xav asla ikna olmuyor ve bu isteğini reddediyor ve en sonunda Sloane'u Xav'ın halkla ilişkiler uzmanı olarak işe alıyor. Xav yıllarca içten içe başaramama korkusu yaşayan biri olmuş. Bu tamamen işle alakalı tabii ki. Bunun sebebi de babası. Her şeyi eline yüzüne bulaştırıp başarız olmaktansa hiç başlamıyor. Risk yok, kayıp yok. İkili yıllarca didişiyor. Xav skandal çıkartıyor Sloane toparlıyor. Xan dağıtıyor,
2026 6. kitabı
Okunma: 14 Mart 2026 07:57
Kitap, yazarın diğer kitapları gibi oldukça hoşuma gitti. Hatta serinin son iki kitabını daha bile çok sevdim diyebilirim.ana Ana Huang romantik kitaplarda duyguyu bana geçiren nadir yazarlardan. Yeni nesil kitapların çoğunda aşk yüzeysel işleniyor ve smut sahnelerinin bolluğundan, cinsellikten öteye geçmiyor. Dueum böyle olunca da kitaplar konulu pornoya dönüşüyor. Ancak bu yazar öyle değil. Eskiden okuduğum o samimi aşk kitaplarını bu sayfalarda görebiliyorum ve bu da okuduğum aşk romanından keyif almamı sağlıyor. Kitabın konusundan bahsetmeyi pek sevmem, gğzel bir halkla ilişkiler uzmanı ve onun baş belası müşterisiyle yaşadığı tatlı, romantik ve keyifli anları okurken yazarın bir sonraki kitabının karakterlerinin de kokusunu aldım gibi ve şiindiden hevesle okumayı bekliyorum. Bu tarzı sevenler için yazarı ve kitaplarını şiddetle tavsiye ederim.
2025 19. kitabı
Keyif Kralı 4,4/5 Konusu halkla ilişkiler şirketi olan Sloane’nin müşterisiyle anlaşması sonucu birlikte tatile gitmeleriyle ilişkilerinin ilerleyişi değişir.Xaiver’in işi gerçekten ona uyacak bir iş.Başlangıç ilişkilerinin temelini daha iyi anlatabilirmiş,Xaiver’ın Sloane hakkında bu kadar şey bilmesini garipsedim.Xaiver’ın ona baştan beri aşık olduğu belliydi,bunu bu kadar inkar etmesini komik buldum.Birbirlerini bu kadar iyi anlayabilmeleri,ortak sorunları,ilişkilerini çok sevdim.Kitapta Ana’nın gelecek kitaplarından karakterleri ve Twisted serisindeki karakterleri de görüyoruz.Onların çocuklarının olması sanki onları okuyalı çok uzun süre olmuş gibi hissettiriyor.Pen olayının bu şekilde bağlanması güzeldi ben daha farklı tahmin etmiştim.Kitap genel olarak tahmin edilebilirdi,şaşırtıcı pek bir şey yoktu.Kitapta o kadar Çarpık Oyunlara gönderme yapmış ki onları rol model almış gibi hissettim biraz.Yazarın kitapları genel olarak akıcı.Çevirinin bir yerinde hata ya da eksiklik olduğunu düşünüyorum,keşke daha çok özen gösterilse.Vuk ve Ayana’nın kitabını merak etsem de en çok The strikerı merak ediyorum.Umarım ikisi için de çok beklemeyiz.
İspanyol tadı bir başka
2025 73. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2025 18:35
Ana Huang cazibesi beni fena etkiliyor… Baştan belirteyim ki bu kitabı seveceğimi hiç düşünmüyordum çünkü King Of Series’ın önceki kitaplarında Xaiver bana kadın zamparası bir tip gibi gelmişti o yüzden kitaptan hiç ümidim yoktu. Ama beni şaşırttı. Çok çok beğendim fakat benim için biraz pürüz noktaları var yalan yok. Xaiver Castillo, senin birçok yönden günahını almadım değil, başlarda eski bir kırığı çıkacak diye korktum çünkü kendisi flörtöz yapısıyla biliniyor… neyse ki çıkmadı. Aksine Xaiver’den beklediğim performansı Sloane’dan gördüm ama farklı şekilde. Sloane karakteristik yapısı gereği çok ciddiydi evet ama, başlarda beni sinir etmedi değil, ya da böyle ciddi kadınlar okumaya alışkın olmadığım için biraz ayar oldum. Çünkü ortamdaki her şeyi ciddiyetiyle öldüren bir havası vardı. Bir diğer pürüz ise Xaiver ve Sloane’un üç yıl sonra başlayan çekimi… yani Xaiver hep Sloane’a çekilmiş ama… ne bileyim üç yıl sonra neyin filizlenmesi bu? Bu durum olurken başkalarıyla seks yapmaları ise farklı bir olay. Nefret veya başka bir şeyle sorunum yok ancak zaten ona cinsel yönden çekilmesi ve düşünmesi sonrada başkalarıyla olması apayrı bir mevzu. Ayrıca üç yıl boyunca birbirine iş nedeniyle katlanan iki karakterin trajik bir olayla aralarında çekim başlaması bana doğru gelmedi. Sloane ve Xaiver’a bayıldım fakat bu durum hoşuma gitmedi. Ve son olarak bir diğer pürüz ise Sloane ve Xaiver’ın dinamiğini yeterli bulamamam. Evet çok güzel sahneleri vardı ama ikisinin işleriyle ilgili sahneleri iki karakterin arasındaki çekime biraz gölge düşürmüş ben daha çok ikisini birlikte okumak isterdim. Ana Huang’ın erkek karakterlerinden galiba sözlerine aşık olduğum tek kişi Xaiver’dı. Ve tam bir aşk adamıydı. Ayrıca kendine çeki düzen verip kariyerini sürdürme süresini okumakta

Ana HuangYazar · 5 kitap
Ana Huang, New York Times, USA Today ve Amazon çoksatan yazarıdır. En çok Twisted serisiyle tanınır. Seyahat tutkunu biri olarak, hikayelerine güzel destinasyonları dahil etmeyi sever.