BUGÜN, BU GECE , YARIN ~ RACHEL LYNN SOLOMON
İçerik;
Romantik
24 saatlik hikaye
Düşmandan aşka
İlk aşk ve kendini keşfetme
Heyecanlı bir yarış
334 sayfa
Selam… Yabancı Yayınları ndan yeni çıkan #bugünbugeceyarın kitabını #okudumbitti
Öncelikle bu kitapla tam bir #tsundoku olduğumu keşfettim.Peki nedir tsundoku? Japonca’da gerçekçi olarak okuyabileceğinden daha fazla kitap edinmek anlamına geliyormuş.İşte bu tam beni ve benim gibi, okuyamasa da kitapları kitaplığında görmeyi isteyenleri anlatıyorİyi ki tsundokuyum, ya başka bir takıntım olsaydı
Gelelim kitaba: Rowan ve Neil daha lisenin ilk gününden beri birbiriyle rakip olan,her yarışta kıyasıya yarışan,birbirinden ölesiye nefret eden iki Yahudi gençtir.En azından Rowan açısından öyle olduğunu söyleyelim.Çünkü bu hikayeyi bize Rowan anlatıyor.
Mücadeleyle geçen yıllardan sonra mezuniyet günü gelmiştir.Lisenin son günü okulun birincisi açıklanacaktır.Rowan müdürün açıklamasıyla şaşkınlığa uğrar.Çünkü Neil birinci olmuştur.Fakat hala bunun bir rövanşı olabilir.Bir okul geleneği olan,üçüncü sınıfların dördüncü sınıflar için hazırladığı,Seattle sokaklarında geçen Howl adlı hazine avının şehirde gizli ipuçlarını bulmalı ve büyük ödülü kazanmalıdır.Başka rakipler tarafından elenmemek için ezeli rakibiyle anlaşma yapar.Son ana kadar takım olmalı,sona kalınca tekrar rakip olmalılardır.Saatler ilerledikçe bu durum Rowen için bu kadar üzücü bir hale gelir.Çünkü Rowen Neil’in zannettiği kadar kibirli olmadığını,başarmak için geçerli sebepleri olduğunu öğrenir.Aslında kendi içindeki takıntının da başka duyguların maskesi olduğunu keşfeder.Seattle sokaklarında devam eden hazine avı Rowan ve Neil için gerçek hazineye ulaşmalarını sağlar; ilk aşklarına…🩵
Kitabın 24 saatlik kurgusu ve macera dolu hareketli bir roman olması beni cezbetti.Karakterler çok iyiydi.Ayrıca kitaptaki bazı sahnelerin cinsellik içerdiğini ve lgbt güzellemesinin olduğunu da söyleyeyim.Rowan’in değişimini ve aşk romanlarına olan tutkusunu okumak keyif vericiydi.Sizin de ilginizi çektiyse okuyabilirsiniz
Listemin 1583.kitabı. #harfliyazarokuyoruz #cevizinseçkisi Melis Ünler
@rlynn_solomon #bugunbugeceyarin