Kitabı çok beğendim ve etkilendim. Açıkçası benim annelere ve gebelere verdiğim eğitim ile çok benziyor. Bir sorun olmadığı sürece her kadın biyolojik ve fizyolojik olarak gebeliğe ve emzirmeye iç güdüsel olarak hazırdır mesajını çok güzel vermiş kendinize inanın vurgusu muhteşem... Sonrasında duygusal yönetim, motivasyon, bilinçli farkındalık, öz-şefkat ve hipnoz süreçlerini çok güzel açıklamış. Fazla bilgi kadar eksik bilgide kaygıyı artırır noktası bence doğru ayrıca emzirme konusunda iç güdülerinize ek olarak aerola bölgesini de ağzına almasına dikkat edin vurgusu çok güzel. Sonrasında özellikle lohusalık döneminde annenin çevresinden destek almasının olumlu etkileri göz ardı edilmemeli, olumlu ve yargılamadan uzak bir dil ile anneyle iletişim kurulmalı. Anda kalarak bebeğinizin hem ruhunu hem bedenini beslediğiniz, ortak paylaşımdan karşılıklı doyum elde ettiğiniz sadece bebeğinizi doyurmak için değil onunla sağlıklı bağlanma şeklini geliştirdiğiniz bir süreç dilerim. Bunlar için de kitabı okumanızı tavsiye ederim