·288 syf.····Okunma: 09 Ağustos 2025 21:31 Aslında kitaptan spoiler yememişim ama neyse. Bu okuduğum 4-cü Freida McFadden kitabımdı ama hiç beğenmedim. Yazarın en sevmediğim kitabı diyebilirim. 3 puanı sadece yazarı sevdiğimden dolayı ve akıcı olması yüzünden verdim. Sevmeme nedenlerime gelirsek. Bence ana karakter çok salak, yani ana karakteri hiç sevemedim. Yok Tim'e aşığım ama Shane hala çok yakışıklı tripleri falan. Yani bu adam seni neredeyse öldürüyordu hatta çok güvendiğin biriside onaylıyor görmüş ama katil adam ondan uzak dur diyince bizim kız şüphelenmeye başlıyor, çıldırıyorum. Neyse katili gelirsek, Freida McFadden okuyanların çoğu biliyordur, sanki yazarın belirli bir şablonu vardır en arka planda olan en masum görünen karakter katil/kötü çıkar. Sadece 1-2 kitabın olsa bu olay çok göze batmaz ama kadının her kitabı böyle neyse katilin Margie olması beni şaşırtmadı, sinirlendirdi yani hadi diyelim sen Shane' in annesini çok görmedin, tanımadın. Kasabadaki diğer insanlarda mı tanımıyor? Kaç yıldır orda yaşıyan kadın işte. Neyse dediğim gibi bu kitabı sevmedim, yazardan okuduğunuz ilk kitap olacaksa belki sevebilirsiniz ama daha önce yazarın kitaplarını okumuş biriyseniz büyük ihtimalle sevmezsiniz benim gibi.