·272 syf.····Okunma: 11 Ağustos 2025 12:13 Kapağıyla tatilde elimde olmalı kitabıydı benim için.
İlk olarak böyle düşünsem de kitabın hikayesi o sarı limonlardan ve insanın içini açan turkuaz renginden çok daha karanlık.
Yazar bize iki farklı zamandan iki ayrı hikaye sunuyor bu hikâyeler sayfalar ilerledikçe benzer semboller içermeye başlıyor özellikle iki hikayenin de sonunu düşününce bu kısım netleşiyor.
Ana karakter Emily ama ben geçmişteki Mari'nin hikayesini çok sevdim ayrı bir kitapta o karakteri uzun uzun okuyabilirsin.
Kitap benim için beklediğimden akıcı gitti şaşırdığım kısımlar da oldu bariz tahmin ettiğimde.
Hikayeden hareket beklemeyin gerginliği yarattığı psikolojik atmosferle sağlıyor ama bu kadar. Durgun bir hikaye.
Yazarın kalemini sevdim, sonraki kitaplarında bu tarzına biraz daha hareket katabilirse tadından yenmez.
Kitapta bana geçmeyen kısım arkadaşlık bağıydı. Emily'nin yanında kimse olmadan devam etmesini istedim ama yazar da bunu hissetmemizi istemiş. Başarılı diyebiliriz
Özetle ben sevdim yazarın kalemini okumaya devam ederim. Hareketli bir kitap hayal etmediğiniz sürece bu türü seviyorsanız bu kitabı da seversiniz