···Okunma: 25 Temmuz 2025 11:14 Sayfa sayısını görünce gözünüzü korkutsa da içinden çıkamadığınız ve kimsenin içine giremediği, nerden geldiği belirsiz bir kubbenin altında sadece 1 hafta geçirmeye hazır mısınız? Elimi oyalasın diye kütüphaneden aldığım bu kitabı geri vermek istemedim çünkü tam bir Stephen King kitabıydı. Tarzının dışına çıkmamış, ve beklediğim her şeyi kitaba koymuş.
Main eyaletinin küçük bir kasabasında bir cumartesi sabahı beklenmedik bir şey gerçekleşir. Kasaba, sınırlar dahilinde görünmez cam bir fanusun içine sıkışıp kalmıştır. Dışarı çıkmak isteyenler çıkamaz, içeri girmek isteyenler de giremez.
Dışarıyla bağlantısı kesilen ve bu kubbenin altında kalan kasabada 1 hafta boyunca yaşananlar, değişen ekolojik denge, intihar eden insanlar, psikolojik olarak deliren ve birbirlerini öldürenler, kasabaya hakim olmak isteyen bazı diktatörler, hukuksuzluk, cinayet, tecavüz ve daha akla hayale sığmayan birbirinden ürkütücü olaylar sizi bulunduğunuz yerden alıp bu fanusun içine hapsedecek. Bence müthiş bir kitap ve kesinlikle tavsiye ederim ama psikolojik sorunlarınız varsa kaldıramayabilirsiniz :)