🕵️‍♀️ Kitap Seçimi Başlıyor!! Simyacılar türleri seçti: 📚 ÖYKÜ 🕵️‍♀️ ARAŞTIRMA-İNCELEME Peki sıradaki kitaplar hangileri olacak? Cevap: Sizin önerilerinize ve anlatım gücünüze bağlı! ✨ Önerdiğiniz kitabı bir şekilde tanıtmanızı istiyoruz. Neden okunmalı? Neyi farklı? Neden bizi etkilemeli? Hikâyesini, büyüsünü bize anlatın! 📌 Ardından önerilen tüm kitapları paylaşacağız. Yayını, canlı veya kayıttan izleyecek üyelerimiz, beğendiği tanıtımlara oy vererek iki tür için birer kitap seçecek! Öneri yayınına müsabaka dememizin bir sebebi var! Bu tatlı bir yarış aynı zamanda… Kimlerin kitapları seçilecek, hangi yazarların kitabı daha çok oy toplayacak… ✨ Takımlarınızı kurmak ve öneri yayınına dahil olmak için kitap seçim grubunda buluşuyoruz. Kelimelerinizle büyüleyin, önerdiğiniz kitap listemize girsin! 💫 📅 Kitap müsabakası yayını: 14.08.2025 | 22.00 🗳️ Son oylama ise yayın kaydı herkese ulaştıktan sonra başlayacak. ♥️ Önerilerinizle yorumlarda buluşalım!..✨✨ Hazırsanız, önerinizi hazırlayın ve parlatın… Kitap Simyacıları KulübüKitap Simyacıları Kulübü
🤗🤗🤗🤗
😎🩷
Bakalım adaylar ne olacak
Heyecanla bekliyoruz ✨
Bu ay hangi kitapların seçileceğini heyecanla bekliyoruz.📖🌸 Güzel okumalarımız olsun 📖🪻
Her zamaaaan!
Bekliyorum heyecanla 🌸