2025 43. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2025 23:06
Benim gibi korku filmlerinde katilin herkesi sırayla öldürdüğü türü yani slasher türünü sevenler için kesinlikle keyifli bir okuma olacak türde bir kitap var elimizde. Her biri gençliğinde çeşitli seri katliamlardan sağ kurtulmuş ve travma yaşayan bir grup yetişkin kadından oluşan bir terapi grubundakiler yeniden bir seri katilin hedefi haline gelince ve hepsinin hayatı tehlikeye girince içlerinden birinin ipleri eline alması ve hepsini kurtarmaya çalışmasının yani yeniden bir kurtulan kız olmaya çalışmasının hikayesini anlatıyor kitap. Goodreads’te 2021 yılında En İyi Korku Romanı seçilmiş kitap fakat bence korkudan çok gerilim macera türünde diyebiliriz. İlk 50 sayfası okurken biraz ağır aksa da, sonradan su gibi akıyor ve merak unsuru kitabı sürekli dinamik tutuyor. Tabii ki bir Stephen King yada Clive Barker performansı beklememek lazım ama keyifli bir okuma sunuyor diyebilirim. Kitabı genel olarak sevdim ama sanırım yazarın diğer kitaplarını alıp okumam. Bununla birlikte genel olarak keyif aldım diyebiliriz.
Kurtulan Kızlar Terapi GrubuGrady Hendrix · İthaki Yayınları · 202584 okunma