Jennifer hartmann dan Lotus incelemesi
2025 77. kitabı
Bayıldım uzun zamandır böyle aksiyonlu, dram ve romantik bir kitap okumamıştım taki şimdiye kadar (devamını da görmek dileğiyle) Konusu güzel işlenmişti. Ben yazarın farklı karakterler ile bu kitapa benzer olan Kalp Attığı Sürece kitabınıda okudum ve onu bu kadar çok beğenmemiştim. Tabiki de kitapta çok saçma bulduğum şeyler oldu. Özellikle de oliver'ın 22 yıl o mağara benzeri bir odada tıkılıp kalması gerçekten saçmalık ötesiydi. Ve bir insan 22 yıl boyunca böyle yaşayıp sonrasında kurtulduğunda hayatına hızlı bir şekilde adapte olabilir mi sizce? Bana imkansız gibi geliyor. Ayrıca yazarın aklına nasıl böyle bir şey gelmiş hayretle içerisindeyim hem iyi bakımından hem de kötü bakımından. Hemen anlatıyorum: Iyi bakımından şöyleki: konusunu çok iyi kurgulamıştı ayriyetten kitapın adının lotus olmasının altında çok farklı şeyler olduğu, bunlar gerçekten olağan üstüydü. Kırk yıl düşünsek hiç birimizin aklına gelmezdi heralde. Kötü bakımından şöyleki: oliver'ı o odaya 22 yıl hapis eden adamın çok acayip saçma bir şekilde çocuğun "ben neden burdayım" soruna adamın "insanlar saldırıya uğradı herkes öldürüldü" diye cavap vermesi. Yani gerçekten oturup "ne diyor bu adam yaa" diyerek kahkahalar attım (ve evet böyle bir durum içerisinde) 18+ bir kitaptı içinde sadece partnerlerin cinsel hayatları değil çocuk istismarı vs olan şeylerde vardı zaten kitapın ilk sayfalarında içerik uyarısı geçiyor. O yüzden dikkatli okuyun derim. Kalp Attığı Sürece kitabında biraz travmatik olaylar olsada bu kitapta erkek karakter 22 yıl bir odada dursa bile çok bir travma yaşayan kişiye rastlamadım jsjsnssn Evet bu eleştirimiz de bu kadardı Okumak isteyenlere yada şuan bu kitapı okumakta olanlara keyifli okumalar diliyorum Başka bir kitap incelemesinde görüşmek üzere hoşça kalııın Lotus Jennifer Hartmann
LotusJennifer Hartmann · Pukka Yayınları · 2025119 okunma