·624 syf.··Beğendi
···Okunma: 13 Ağustos 2025 21:26 Bu seriyi daha fazla sevemem derken sağolsun her kitabında cevabımı çok güzel bir şekilde veriyor yazarcığım. Bu kitapta da yapacağını yapmış. Kitabın çoğunda Sera'yı Kolis'in tutsağı olarak okuyoruz. Kolis'in olaylarda hep kendini haklı çıkarmasını okurken gerçekten sinir krizlerine girdim yok yani en kolay şeyi bile anlamamakta ısrarcı. (⊙_◎)
Sera'nın sevdiği adamı korumak için güçlü durmaya çalışmasını Sahte Kralı manipüle ederek anlaşma sağlamasını gurur duyarak okudum. Meyaah Liessa'm bu kitapta çok daha güçlendi ve bu sadece kazandığı güçlerle ilgili değil.
♡ ⊂(・﹏・⊂)
Nyktos zaten mükemmel bir karakter benim için sevgisi, aşkı, bağlılığı... (ʃƪ^3^)
Bu kitapta da bunu çokça gördük yanlış anlamayın kitabın çoğu dediğim gibi Sera'nın tutsaklığında yaşananları anlatıyor ama beyimiz öyle birisi ki tek bir sayfada eriten 3-4 lafı vardır yani ( ꈍᴗꈍ)
Fantastik kitaplarınızda Romantizm seviyorsanız alın okuyun sevmiyorsanız da alın okuyun genel olarak okuyun yani (≧▽≦)
Kitabın bitmesiyle diğer kitaplar için özlemde başlamış oldu. (╥﹏╥)