···Okunma: 14 Ağustos 2025 10:50 βƗ̇ŇŇỮŘ Ş̧Δ₣ΔҜ ŇƗ̇ǤƗ̇Ž }♡{ Ɨ̇ĦŦƗ̇ŁΔŁ
Selaaamm... İşte o çok sevdiğim #ihtilal serisinin 3.kitabi yorumu ile geldim. Canım yazarım bu kitapta da son sayfaya kadar heyecan ve merakla bizi sürükledi. Ve kesinlikle tatmin edici sonuçlara ulaştık. Kolay değil, 766 sayfaya hiç sıkılmadan okutmak. Bir kez daha @binnurnigiz kaleminin farkını görüyoruz.Sizleri merakta bırakmadan hemen konusuna geçelim, gerçi bu dar alana ne kadar yorum olacak bilemiyorum:))
İkinci kitabın sonunda yaşadığımız o şok bizi bambaşka bir boyuta taşıdı. Emsal'in Zeliha'yı kullanma planı Gurur'un hamlesiyle bizimkilerin planına dönüştü. Herkesi ayrılıklarına inandırmak pek zor oldu,hatta pek de inanmadılar ama bu ara Emsal için artık sonunda başlangıcı haline gelmişti. Tüm yaptıkları, t*rör bağlantısı ve vatan hainliği ispat edilmiş ve belgelenmişti. Ama düşman bu arada bir şaşırtma yapmak için suikast girişiminde bulununca içimizi yaktı.Yener'in vurulması ile Simge'nin geldigi durum ahh işte bu bölüm duyguların tavan yaptığı yerdi.Ekip intikam yeminleri ederken Hakan Basri ekibin gölge isimlerini de operasyona dahil etti.
Bir yanda Gurur'un tutsak ettiği Emsal,diğer yanda yapılan intikam operasyonu ile heyecan ve aksiyonun hızla aktığı sayfalardan sonra Emsal in sonu beni gerçekten şok etti. İçimizi soğutan bir son oldu bayıldım. Bu kitapta ekibin tüm karakterlerinin geçmişini daha detaylı öğrendik. Cenan&Hakan harika bir yola girdi. Girdap &Mehtap durumu beni gerçekten çok üzdü. Kenarda bir yerde yeşeren bir Adnan &Çolpan durumu var aşırı merak ediyorum..
Daha neler var ama kitaptan okumanızı tavsiye ediyorum, kitabın kapağı çoğu sorunun hallolması ile güzel kapandı,elbette devamı geliyor. Yetişkin içeriğe sahip olduğunun uyarısını da yapalım. Şimdiden #ihtilal 4. Kitabı heyecanla bekliyorum...