#çağlayanyılmaz dan #okudumbitti dedigim serinin ikincisi olan #börü2
Birinci romanda Cerdukay beyin ve Aysera hatunum ölümleri büyük bir hüzün yaşatırken yaşanan ölümler yeni nesli daha da güçlendirmiş olarak ikinci romanımızı olağanüstü bir hale getirmiş.
İkinci romanımıza geçtiğimizde ise Bangu Bey, Alpagut Han, Börü , Asena iyiliğin liderleri iken Kral Raji'nin kötülüğü karşısında yenilmez güç gösterdiklerine şahit olacak ve elinizden bırakamayacaksınız.
Özellikle yazarımızı kutluyorum. Kurgulamanın en güzel olduğu bir roman olmakla ziyade kadına verilen değerdeki anlatım Muazzam.
Fırsat olanlar mutlaka okumalı dediğim bir seri.
Içinde yazmak istediğim bir çok alıntı sözler var ama ben bir kaç tanesine değinmek istiyorum
ALINTILAR
"Bir ölüm haberi, bazen yeniden doğuşun habercisidir. Bir kara haber, bazen ölenin daha da güçlenip yurduna dönüşü demektir
“Yurt, candan önce gelir! Yurt olmazsa hayatta nasıl kalırız? Kim bilir kimin köpeği oluruz? Bilirim korkak bir adamımdır ama iş yurdumsa, tek kılıç darbesi atmayı bile beceremesem de denerim! Canım pahasına denerim."
"Onurlu bir adam asla ihanet etmez! Onurunu kaybetmiş bir adam da asla sadık bir adama dönüşemez." (Bu söz harikulâde)
Sevgiler
Saygılar
Hoşça kalın