Sanırım yazar beni kendine bağladı ve konfor yazarlarımdan olacak. Çok güzel bir duygusal hikaye anlatıcı. Romantik veya smut bir kitap değil. Duygu yoğunluğu fazla olan ama aşırıya kaçmadan sizi boğmadan anlatılan bir hikaye. "Kenny adında bir kızın bara girip Goose adında bir adamla tanışması" hakkında yazdığı kitabı okuyoruz tam da yazarın kelimeleriyle. Ama Kenny hamile, şerefsiz Brendan'dan. Brendan okuduğum en toksik karakterler listesinde ilk 10 da artık. En acısıda anne babası mutlu bir evlilik örneği olan Kenny'nin sürekli kendisini önemsemeyen aşağılayan tipi kabul edip, bu durumu normalleştirmesi ve razı olması, hamileliği boyunca asla ortada olmaması. Kızımız evli değil sadece Brendan'la 1 ileri 2 geri giden bir ilişkisi var, yani aldatma asla yok. Her neyse Kenny bu dönemde Goose ile arkadaş olarak yakınlaşıyor. Hamilelik rahatsızlıkları baş gösterince ortada olmayan Brendan olunca, mecburen Goose yi arıyor ve acil hastaneye gidiyorlar. Ve 3 ay erken doğum gerçekleşiyor. Alex yani bebeğimiz doğuyor. Doğumdan 3 gün sonra ortaya çıkan babamız çocuğu görüp topukluyor ve giderken birde kızımıza olmadık hakaretler ediyor. Çok şükür gitti fazlalık diyelim. Ve işte sonrası duygusal bir mücadele, evladının iyileşmesini kucağına alacağı günleri bekleyen ve o dönemde yaşanan sıkıntılara Goose ile göğüs geren annenin hikayesini okuyoruz. Goose bu arada mükemmel bir katakter, çok güzel yazılmış. Ha birde tek taraflı anlatım kitabımız. Ben çok beğendim tavsiyemdir.