2024 22. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2024 00:00
Yani ne bileyim şimdi mutlu musun Osman? Onca yılı seni düşünerek geçirdi güzelim kız. Bazen yıktın geçtin, bazen estin geçtin ama geçtin işte ondan Osman. Bir daha aynı aşkla seni seven birini bulabilir misin emin değilim ama karma yakalar bir yerden seni be Osman. Sen de aşkın ulaşılamayacak o kör kuyularına düşebilirsin gibime geliyor. İşte o zaman belki de dikebileceğin hurman bile olmayacak. Yani hurmalar bile senden yana olmayacak Osman. Gerçi hurmalar ondan yana da olamadı ama olsun hurmaya gözü gibi baktı be Osman. Sana baktığı gibi baktı. Ama şimdi hurma dalları gibi seni de geçmişe gömdü Osman. Geri dönüş yok artık. Olurda bir gün aklının bir köşesinden geçerse, otur bir düşün üzerinde. Ne bileyim efkarından günlerce çakıl evinin bir köşesinde falan. Ama bil Osman, onun gülüşü artık sana değil. Artık her şey için çok geç oldu. Zaten her şey bir noktadan sonra çok geç değil mi Osman? Şimdi onun hikayesi senden uzun Osman. Şimdi mutlu musun? Aylin Balboa’ nın, Bu Hikaye Senden Uzun Osman kitabı. Yukarıda ben de Osman’ a bir mektup yazdım Çünkü tam da kitabı bitirince böyle hissediyor insan. Hikayedeki karakterin Osman’ a yazdığı mektuplar var kitabında. Oldukça samimi bir dille yazılmış. Ben e-kitap uygulamasından dinledim. Yazarın kendisi seslendirmiş kitabı. Seslendirmeyi de epey başarılı buldum ayrıca. Hissettiriyor o anları resmen. Toplam 130 sayfa, sürükleyici olduğundan hemen bitiveriyor. Zaten bir sonraki mektupta ne yazmış merak ettiğiniz için bırakamıyorsunuz. Birinin günlüğünü ele geçirmişsiniz gibi Hem keyifle okuyabileceğiniz hem biraz hüzün, biraz melankolik bir hava olsun içimde, bitirince de “Ah bee” diye 2 saat etkisi altında kalmak isterim derseniz okuyun derim.
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 202213,7bin okunma