2025 62. kitabı
Okunma: 15 Ağustos 2025 18:32
serinin hem bizim ülkemizde hem de yurtdışında en az beğenilen kitabı bu olduğu için bayağı önyargılıydım ama şaşırtıcı bir şekilde şimdiye kadar en beğendiğim kitap bu oldu hahahha:) büyük ihtimalle bunları söyleyen ilk kişi ben olacağım ama 3 kitap arasında aralarında kimya olduğunu düşündüğüm tek çift bu kitaptaki talya ve forest oldu (foster da olabilir) ikinci şans temalı kitapları iyi yazıldıkları zaman ben de okumayı severim çünkü karakterler arasındaki pişmanlığı, kaybolmayan tutkuyu, "seni en iyi ben tanırım" klişelerini okumak hoşuma gider. ama kötü yazıldıkları zaman, yani suçlu olan karakter tıpkı bu kitapta olduğu gibi yeterince sürünmediğinde hiç sevmem. ama bu kitapta suçlu olan karakter forest hem yeterince uğraşmamasına hem de "hem suçlu hem güçlü" tavırlarına rağmen o kadar da sinirime dokunmadı açık olayım. ne yaptıysa sırf fakirliğinin neden olduğu aşağılık kompleksi yüzünden yaptı. talya da zaten dünden razıymış adamla barışmaya. daha 100. sayfaya gelmeden öpüşüyorlar ve 100. sayfada da bi sevişiyorlar anlatamam jxhchc. gören de ben ihanete uğrayıp 7 yıl yapayalnız kaldım sanacak, talya sakin ol içinde 7 yıl boyunca ne biriktirdin de hemen adamın üstüne atladın. bir de sırlar hemen ortaya çıktı, hemen bir kabullenmeler, sorgulama yok bir şey yok. hiç de ikinci şans kitabı gibi değildi anlayacağınız. ama okuması benim için çok keyifliydi ve şimdiye kadar en sevdiğim çift talya ve forest oldu. bir de oldukça akıcıydı da. kucağımda yeğenimle 1 günde bitirdim. sadece eden ailesini daha çok okumak isterdim, bu kitap daha çok karakterler arasındaki dramaya odaklandığı için kasaba ve aile ortamı biraz geri planda kalmıştı. olaylar da o kadar hızlı ilerliyor ki sanki yarıştayız gibi. yazarın atladığı tüm kısımları kafamda hallediyorum hhchfbf.
Garnet OvasıDevney Perry · Ren Kitap · 2024781 okunma