·384 syf.····Okunma: 16 Ağustos 2025 18:38 Mallory Quinn geçmişte yaşadığı tramvatik olayların sonucunda kendini bulduğu bağımlılık sürecinden kurtulur ve hayatına yeni bir sayfa açar. Artık bağımlı birisi değlidir ve iş bulma zamanı gelmiştir. Ted and Caroline Maxwell ona evlerini açarlar ve beş yaşındaki çocuları Teddy'e bakmaya başlar. Teddy çok sevimli bir çocuktur, resim yapmayı oldukça sever fakat burda bir sıkıntı vardır. Teddy'nin ilk yaptığı resimler son derece normalken, ilerleyen resimlere bakınca ürtükücü olmaya başlarlar. Teddy'e göre o resimlerdeki kişi hayali arkadaşıdır. Günlerini Teddy ile geçirmeye başlayan Mallory onunla oyunlar oynar, eğlenceli vakit geçirir fakat Teddy'nin yaptığı resimler daha da ürkütücü hal almaya başlar. Bu durum ebeveynleri açısından çok büyük sorun teşkil etmemektedir sonuçta Teddy daha küçüktür ve hayali arkadaşının gerçek olmadığının oldukça farkındadır .Evde gizli kalmış bir sırrın olduğunu fark eden Mallory, hem resimlerdeki sırrı hem de geçmişte yaşanmış olayı çözmelidir.
Kitap içerisinde Teddy'nin çizimlerinin görsel halleri de bulunuyordu bu nedenle okurken resimlerin daha da ürkütücü hale gelmesi insanı geriyor. Belli bir noktadan sonra ama alışılıyor, ben daha fazla gerilceğimi düşünmüştüm ama beklediğim gibi olmadı. Kitapta ruhsal olaylarda oluyor ve bir noktada gerçekçi gelmedi.Booktok'taki insanlar kitap için sonunun çok şaşırtıcı olduğunu, gerçekten gerildiklerinden bahsetmiş ama bence öyle değildi. Evet dediğim gibi başta geriliyor insan resimleri görünce ama ilerleyen süreçte o kadar etkilenmiyorsunuz. Şaşırtıcak bir nokta vardı kitapta, nasıl yani oldum bunu da yapmış olamazsınız dedim. Bunun dışında akıcı kitaptı fakat beni acayip etkilemedi, daha fazla potansiyel içeriyordu eksik kalmış bu noktada.
Bu nedenle benim favorilerim arasına girmedi :)