Serinin zirvesi
2025 6. kitabı
Okunma: 16 Ağustos 2025 05:33
Serinin üçüncü kitabını okurken diğer kitaplara kıyasla çok daha büyük bir heyecan ve gerilim hissettim.Çünkü benim için gerçekten hiç tahmin edilemezdi; asıl kötünün kim olduğu aklıma bile gelmedi ve sonunda tam anlamıyla ters köşe oldum. İlk kitapta biraz ne olacağını önceden sezdiğim için o kadar büyük bir “wow” etkisi yaşamamıştım. İkinci kitap kesinlikle ilkinden çok daha sürükleyiciydi ve beni şaşırtmayı başarmıştı. Ama üçüncü kitap… işte o bambaşkaydı. Hem en çok gerildiğim hem de en çok merakta kaldığım kitap oldu. Hiç sıkılmadan, sanki bir film izliyormuşum gibi sayfaları çevirdim. Her bölüm beni içine çekti ve kitabı elimden bırakamadım. Bu yüzden üçüncü kitabı, serinin en başarılı ve en unutulmaz parçası olarak görüyorum. “Gözler üzerinizde. Komşular sessiz ama sırlarla dolu. Ve bu ev… sanıldığı kadar güvenli değil.” • Freida McFadden’in yazım dili çok akıcı, hiç uzatmıyor ve beni yormuyor. Evet, bazı insanlar üslubunu çok basit bulabilir ama ben gerilim kitap okurken özellikle akıcılığa önem veriyorum. Bu yüzden bu yalın dili hiç rahatsız edici bulmadım, aksine çok sevdim. Her şey net, her şey anlaşılır ve bu sayede tamamen konuya odaklanabiliyorsunuz. Başlangıç: “Huzurlu bir banliyö hikâyesi mi geliyor acaba?” Ortalar: “Bir şeyler ters gidiyor ama çözemedim…” Final: “İşte bu, işte aradığım son!” Kesinlikle okuyun! Hizmetçi İzliyor
Alıntı
Hizmetçi İzliyorFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 20245,2bin okunma