yıllar önce Filistin için çıkardığı parçası var. 2014’ten beri Twitter'da bir sürü tweeti var. Siz peki neden Doğu Türkistan hakkında susuyorsunuz veya susanlara ses çıkarmıyorsunuz açıklar mısınız? İslam medeniyetinde hiç müzik yok muymuş? Anadoludaki sufiler tanbur, kudüm, kemençe, kanun kullanmamış mı? İslam dünyasında müzikle ilgili en az 5 farklı görüş var. Kendisi de yeni albümlerinin ilahi olduğunu iddia etmiyor. Azıcık dinleyen hangisinin ilahi olduğunu anlar. Binlerce yıllık İslam medeniyetinin bütün sanatı Batı'nın karşısında eriyip yok olurken, Yunus Emre'nin, Sultan III. Murad'ın, Fuzûlî'nin, Kaygusuz Abdal'ın, Mevlana Celaleddin Rûmî’nin; Türkçenin, Farsçanın, Arapçanın sesini dünyaya duyuran ve Hasbi Rabbi, Al Muallim albümüyle Müslümanın sesini tüm dünyaya yayarak yüzlerce insanın islamı araştırmasına ve müslüman olmasına vesile olan bir adamdan daha ne bekliyorsunuz? Aynı tepki, aynı karalama propagandası cinsel içerikli, uyuşturuculu müzik yapıp çocukları zehirleyenlere neden verilmiyor, onlar Filistin’i paylaşıyor mu?