DERİN BİR NEFES HİSLER UMMANINDA
2025 22. kitabı
Okunma: 17 Ağustos 2025 20:10
Derinlik Çok başka bir hikaye çok başka bir bakış açısı ve kurgu. Kitap bende bu kadarı da olmaz denecek duygular yaşattı. Evet belki son zamanlarda herkes kitap yazmaya başladı ama bu kitap yazılmamış yazar bu kitabı yaşamış ve kurgu dediğim kısım ise isim değişikliği yapmış onun dışında adeta yazar bu kitabı kendi yaşamış bu kanıya şuradan vardım bir insan kurguyu bir yere kadar gerçeklikten muaf edebilir ama ötesi hayalperestliğe girer. Tuğba Saydam kurgu ve gerçeklik dengesini çok iyi sağlamış ve gerçekleşir bir insan hikayesini kaleme almış ve okuyucularıyla paylaşmış. Derinlik Bu kitap çok SAYDAM bir olay örgüsüyle yazılmış ve her cümlesinde DERİN bir yansıma var hayatlarımızdan. Tuğba Saydam Kaleminize ufkunuza yüreğinize sağlık yazarlığınız daim kaleminiz kavi olsun
DerinlikTuğba Saydam · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 2024234 okunma
Bazı insanların kitapları kalpleriyle okuduğuna yine şahit oldum🌸 var olun ama tüm sırlarımı ele verdiniz✨️
Levent
Tuğba Saydam kitaplar ruhuna kalbine değerse o zaman başka oluyor. Ruhuyla kalbiyle okumayanlar okudum demesin zaten şayet okumak için okunmaz. Sırlar bazen verilir bazen de bir ruhun içinde,istiridyenin içinde ki parlayan inci gibidir 😌 Tuğba Saydam iyi ki yazıyorsunuz 🙏🏻🖋️😊