KESİNLİKLE OKUNMASI VE ABARTILMASI GEREKEN BİR ESER
2024 18. kitabı
Okunma: 20 Eylül 2024 00:00
Bu kitaba bayıldım zaten Leo Perutz her eserini çok severim ama bu kitap en sevdiğim eseri.Bu kitabı en sevdiğim 5 kitaba alırım ve bu kitabın hala çok okunmaması ve konuşulmaması beni üzüyor ben daha çok abartılmasını isterdim çünkü aşırı iyi bir eser.Konusu Leonardo Da Vinci’nin Son Akşam Yemeği tablosunu tamamlamsı için Yahuda’nın yüzünü çizmesi gerekmektedir Da Vinci de bu yüzü bulmak için çabalar bu sırada da şehre Bohemyalı tüccar Joachim Behaim gelir olaylar bu şekilde başlar.Bir de Da Vinci’nin bulmak istediği yüz İsa’ya ihanet etmiş Yahuda’nın olduğu gibi kötü ve ihanet etmiş biri bulmaktır hedefi.Kitapta aşk macera kesintisiz aksiyon mevcut sakın ilk 10-15 sayfaya bakıp da aksiyonlu değil demeyin bu sayfalardan sonra olaylar daha çok gerçekleşmeye başlıyor.Yazım dili şahane karakterleri çok özgün kurgusu aşırı kendine has.Çıkarılacak çok ders var.Güzel bir aşk var.Bol aksiyon, aşk hayal,kırıklığı ve duygu var.Okuyun okutturun bayılacağınıza eminim çok abartılmaması bu kitabın şahane olmadığını göstermez bu kitap keşfedilmemiş bir cevher okuyun okutturun.Pişman olmayacaksınız.
Leonardo'nun Yahuda'sıLeo Perutz · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 20183,051 okunma