Keyifli
2025 6. kitabı
Okunma: 18 Ağustos 2025 21:14
Romantik kitapları okumayalı çok uzun zaman olmuştu. Yaz mevsiminde elimde akıcı bir şey olsun istedim ve bu nedenle Book Lovers romanına bir şans verdim. Türkçeye Kitap Kurtları olarak çevrilmiş ama bu çeviri açıkçası bana çok da hoş gelmedi. Kitap klasik bir ‘küçük kasaba romantizmi’ havası taşısa da, işin içine edebiyat sevgisi, karakterlerin kendi hayatlarına dair içsel çatışmaları ve eğlenceli diyaloglar girince daha renkli bir hâl alıyor. Şunu söyleyebilirim ki bu kitabı okuduğunuzda hayatınız kökten değişmeyecek, ama bittiğinde yüzünüzde küçük bir tebessüm oluşacağına inanıyorum. En çok hoşuma giden şey, yazarın karakterin hissettiklerini okuyucuya sihirli bir atmosfer yaratarak aktarmasıydı. (Bunu özellikle alıntılar kısmına ekleyeceğim. ) Betimlemeler gerçekten çok iyi ve en önemlisi, ana karakterlerin birbirlerine karşı hissettikleri çekim inanılmaz yansıtılmış. Bilmiyorum, belki de uzun zamandır romantik türde bir şey okumadığım için bu kadar etkilenmiş olabilirim. Okuyacaklara şimdiden iyi okumalaaar diliyorum
Kitap KurtlarıEmily Henry · Epsilon Yayınevi · 20231,170 okunma