𝙔𝘼𝙎𝘼𝙆𝙇𝙄 𝘽𝘼𝙃𝘾̧𝙀
Herkese Merhabalar...
Sizlere yepyeni bir kitap ile geldim.
Yazarımızdan daha önce #vitrinsüsü kitabı okumuştum.
Şimdi de #yasaklıbahçe kitabı geldi.
Bu kitabı da hemen okumak istedim.
Konu ve içerik olarak beni heyecanlandırdı.
Zaten başlayınca da devamı geldi.
Bazen bazı şeyler insanın elinde olmuyor duyguları ile hareket ediyor.
Ya da içinden bir şeyler onu öyle yapmaya yöneltiyor öyle yapınca da kendini iyi hissediyor belki de ana karakterimize olan da buydu.
Çünkü ailesi devreye girmeden önce göz önünde olan gerçekleri görmemeye inat etmişti.
Neyse ki sonunda gördü ve biz de tabi ki rahat nefes aldık.
İkili arasında biraz daha aşk dolu sahneler olsun isterdim ben oraları pek anlayamadım.
Sanki biraz hızlı gelişti tamam aşk olacak belliydi ama sona kalması biraz beni üzdü.
Yazar epilog yazarak sonunda gönlümüzü kazandı.
Ecrin ve Vural ile tanışın...
Ecrin genç ve güzel bir genç kadındır.
Kendince güzel giden bir ilişkisi vardır.
Ama ilişki içinde olduğu adam pek tekin değildir.
Deyimi yerinde ise tam bir serseri ve vurdumduymazdır.
Ecrin'in ilgi ve iyi niyetini de suistimal etmektedir.
En sonunda ailesi ise bu ilişkiye dur demek ister.
Bunun için de Ecrin'i uzaklaştırmaya karar verirler.
Bu aslında pek de uzak bir yer değildir ama bazen en yakına bakmak kimsenin aklına gelmez.
Eğer oraya gidip buldukları işte çalışmaz ise de onu evlendireceklerini ama bunun sevgilisi olan o serseri olmayacağını söylerler.
Ecrin razı gelip gitse de sevgilisinin onun yokluğuna dayanamayıp kendine çeki düzen vereceğini düşünür ama hiç de öyle olmaz.
Sonuçta tam bir serseridir ve kendi sefasına bakar hatta ilerleyen zamanda da Ecrin'in olan huzurunu da bozmak için elinden geleni yapar.
Vural genç bir iş adamıdır.
Eşinin kendisini aldatması ile henüz 5 aylık olan kızı ile yalnız kalır.
Melina yeterince huysuz ve ağlayan bir çocuk olunca da bir bakıcıya ihtiyaç duyar.
Ayrıca ayrılma sürecindedir ve kızının kendisinde kalması için de var gücü ile savaşır.
Ecrin Melina'ya bakmak için gelen bakıcı olur ki çiftin iş görüşmesi de olaylıdır ama Melina hemen Ecrin'in kalbini kazanmıştır tıpkı ilerleyen zamanda babasının da kalbini çalacağı gibi.
Onların ilişkisi kolay olmayan çalkantılı bir süreçten geçer.
Ecrin'in biten toksik ilişkisi, Vural'ın ihanet ile biten ve çekişmeli boşanma ve de velayet süresi.
Ama güzel günler için bir yağmur yağması da gerekir değil mi? Ardı gökkuşağı olan.
Onların hikayesi de tam da böyle okuyup sizler de onlara eşlik edin...