·592 syf.····Okunma: 21 Ağustos 2025 02:31 Serinin üçüncü kitabını da bitirdim. Bu seriyi baya beğeniyorum. Ortalama bir ilk kitaptan sonra yazar üstüne katarak ilerlemeyi başarmış. Bunu tekrar tekrar söylüyorum ancak kesinlikle herkesin sevebileceği bir seri değil. Yine de şu an tam benim sevdiğim tarzda devam ettiği için çok memnunum çünkü sebebini bilmediğim bir beklentim vardı. Kitap başlarda biraz yavaş geldi bana. Yani neredeyse yarısına gelene kadar her şey çok durağandı. Fakat yarıyı geçtikten sonra öncelikle bir 'sonunda' dedim. Ondan sonra ise akmaya başladı zaten. Kitabın nasıl biteceği hakkında az çok fikrim vardı fakat yine de beklemediğim bir şey de oldu. Sonraki kitaplar hakkında hiçbir bilgim olmadığı için biraz fazla şaşırdım. Ama hiçbir şeye güvenemiyorum elbette. Bana göre güzel bir kitaptı. Yarım puanı ilk yarının yavaş geçmesinden dolayı kırdım. Daha fazla puan kırmaya gönlüm el vermedi. Umarım devamı da güzel olur. Yayınevi kitapları çok yavaş çevirdiği için henüz devam edemeyeceğim fakat devamını okumayı çok istiyorum. Lütfen kitapları hızlı basın artık..