Altın Tutsak Serisi 3

İlk Yayın Tarihi:
2021
Ren Kitap Yayınları
Orijinal Adı:
Gleam, The Plated Prisoner (#3)

Raven Kennedy - Özgür
2025 6. kitabı
Okunma: 04 Mart 2025 21:20
3. kitap diğerlerine göre karakter gelişimi ve dünya inşası açısından oldukça etkileyici bir noktaya ulaşıyor. Ve belli ki bu dünya son 3 kitapta daha açıklığa kavuşacak. Yazar bize evreni damla damla veriyor. Önceki kitaplara kıyasla daha derin duygular, güçlü bir dönüşüm süreci, karakterin kendini tanıması ve sürükleyici olay örgüsüyle hikayeye bambaşka bir boyut katıyor. Kitabın nasıl aktığını anlamıyorsunuz. Bir bakmışsınız 100 sayfa gitmiş bitmiş. Bir şey net ki yazar ortalığı karıştırmaya bayılıyor. Ama sonra güzel topluyor. Hikayede öğrendiğimiz her ters köşe yazarın önceden planladığı değil de o anda aklına gelmiş bir şey gibi geliyor bana. Yine de klişelere girmiyor. Bir şeyler iyi giderken ay şimdi bi şeyler kötü olacak, şimdi her şey sarpa sarıcak beklentimizi karşılamıyor onun yerine kaosun patlayacağı sahneyi yavaş yavaş hazırlıyor. Hatta her şey bitti, mahvolduk dediğimiz yerde de bir şekilde olayı tatlıya bağlarmış gibi yapıyor. Yazar hikayeyi birden faklı kişinin açısından anlatıyor ama kendini tekrar etmiyorken son bölümü gereksiz buldum açıkçası. Aynı konuşmaları ben tekrar okumayı sevmiyorum. Keşke bunun yerine karakter olanları yine hisleriyle birlikte başkasına anlatırken okuyabilseydik. Olayların ciğer sökücü bir karmaşanın içinde değilde rahat bir nefes alınabilecek noktada bitmesine ise çok sevindim ÇÜNKÜ daha 3 kitap var ve bunlar henüz basılmadı. Serinin ilk iki kitabına puanlarım ise; Tutsak: 3/5 Saklı: 4.5/5 Şimdi aklımda tek bir soru var: Biz diğer 3 kitapta ne yaşıycaz
2025 15. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2025 02:31
Serinin üçüncü kitabını da bitirdim. Bu seriyi baya beğeniyorum. Ortalama bir ilk kitaptan sonra yazar üstüne katarak ilerlemeyi başarmış. Bunu tekrar tekrar söylüyorum ancak kesinlikle herkesin sevebileceği bir seri değil. Yine de şu an tam benim sevdiğim tarzda devam ettiği için çok memnunum çünkü sebebini bilmediğim bir beklentim vardı. Kitap başlarda biraz yavaş geldi bana. Yani neredeyse yarısına gelene kadar her şey çok durağandı. Fakat yarıyı geçtikten sonra öncelikle bir 'sonunda' dedim. Ondan sonra ise akmaya başladı zaten. Kitabın nasıl biteceği hakkında az çok fikrim vardı fakat yine de beklemediğim bir şey de oldu. Sonraki kitaplar hakkında hiçbir bilgim olmadığı için biraz fazla şaşırdım. Ama hiçbir şeye güvenemiyorum elbette. Bana göre güzel bir kitaptı. Yarım puanı ilk yarının yavaş geçmesinden dolayı kırdım. Daha fazla puan kırmaya gönlüm el vermedi. Umarım devamı da güzel olur. Yayınevi kitapları çok yavaş çevirdiği için henüz devam edemeyeceğim fakat devamını okumayı çok istiyorum. Lütfen kitapları hızlı basın artık..
2024 208. kitabı
Okunma: 05 Eylül 2024 00:00
Özgür ~ Raven Kennedy . Altın Tutsak serisini ikinci kitap çıkınca okumaya başlamıştım ve iyi ki öyle yapmışım demiştim. İkinci kitap inanılmazdı! Ve Özgür’ü heyecanla bekliyordum. Tam da beklentimi
2024 46. kitabı
Okunma: 30 Ekim 2024 00:00
Altın Tutsak serisi, her kitapta çıtayı arşa çıkararak üzerine kata kata ilerliyor ve üçüncü kitabı Özgür ile okuyanı kendine halatla bağlıyor diyerek bağırmak istiyorum. Bitmesin diye yavaş okuduğum ağırdan ilerlediğim canım kitabım bitti ve serinin devamı için çok sıbırsızım. Bu sefer bizi fazlasıyla politik olaylar entrikalar karşılıyor. Çünkü kızımız Auren, saraya Midas'ın yanına onun kontrolüne geri döndü. Tabi sarayda ağır toplar da ağırlanıyor krallar kraliçeler falanlar filanlar. Midas cephesinde bir takım planlar programlar yapılıyor, amaç da kraliyet ailesi daha fazla güç kazanması. Beri yandan Auren'ı kurtarmak için yapılan hamleler de var. Bu esnada gözü açılan kızımız Auren için de gelişmeler güncellenmeler şelale, Midas'tan kaçmanın bir yolunu bulmak için kafa patlatıyor ki onu sonsuza dek terk edebilsin. Kraliçe Malina önceki kitaptan biliyoruz bu kitapta da kendisine fazlasıyla maruz kalıyoruz. Kendi halinde takılırken bir parça benı sıktı kendisini pek sevmem ondan tabi bu. Kitapta benim en sevdiğim kısım ise Auren ve Slade, yazarımızın buraya odaklanmış olması mükemmel. Davamı Blogda sonsayfasiask.blogspot.com/2024/10/ozgur-r...
2024 90. kitabı
Okunma: 04 Eylül 2024 16:19
Özgür & Raven Kennedy Kitap İncelemesi Tür: Dark Fantastik Yaş Sınırı: +18
·592 syf.·
2025 22. kitabı
Dikkat. Yorumum bol bol spoiler içerecek. . .
Puan vermedi
ÖZGÜR 𝟒,𝟓/𝟓 Bu kitap kesinlikle seride en sevdiğim kitap oldu. Tüm beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Birinci kitapta Auren'e ne kadar kızdıysam bu kitapta onunla o kadar gurur duydum. Yazar, Auren'ın gelişimini hızlıca değil yavaş ve okura yedirebileceği bir şekilde yazmıştı. Her bir kitap aşama aşama bunu çok iyi şekilde yansıtmıştı ve Özgür'de istediğimiz o güçlü, meydan okuyan kadını okuyabildik. Yazarın kalemi çok güzel, akıcı ve sürükleyiciydi. Kitabı elime aldığım vakitler asla bırakamıyordum. Midas, Kraliçeler, küçük prens... Hepsi kötü karakterlerin özeti gibi ama Midas hepsinden de kötüydü. Ben böyle lanet bir karakter görmedim ama bu kitapta bu adama ettiğim bedduların tuttuğunu da gördüm. Kitapta çok fazla şaşırdığım, beklemediğim olaylar beni karşıladı. Yazarın zihnini cidden çok merak ediyorum. Beni son 200 sayfada şoktan şoka soktu. Şokta olmasaydım ağlayacağım sahneler bile vardı . Güçlenen kadın karakter okumak isteyenlere öneririm. +18 var
2023 13. kitabı
En iyi kitaptı diyebilirim!!! Zaten ikinci kitabın sonundan dolayı direk başlamıştım ve gerçekten aksiyonun olmadığı heyecanın olmadığı kısımlar çok azdı. Dünyanın içine girdim ve smut fantastik serilere ayrı bir sevgim olduğundan kesinlikle bayıldım fakat Raven ciğimmm şu kitaplarındaki o sonlar ne ya!!! Elimde son kitap var ve yaklaşık 700 sayfa ve final değil. Mayısta son kitap çıkacak sanırım ama onun çıkmasını beklemeden 4 ü okurum. Tek bir şey diyeceğim ki Slade…. Eğer Rhysand fanıysanız daha karanlık hali tam karşımızda ki seçim yapmam imkansız. Benim önerim gerçekten 18 değil 20 yaş ve üzerinin okuması .0
GleamRaven Kennedy · ‎IndePendently Published · 202180 okunma

Raven KennedyYazar · 4 kitap
Raven Kennedy, kitaplara olan sevgisi onu kendi dünyalarını yaratmaya iten, doğup büyümüş bir California kızıdır. İlk dizisi, aşkı arayan bir aşk tanrısı hakkında bir romantizm fantezisiydi. O zamandan beri, yetişkinlere yönelik karanlık fantezi de dahil olmak üzere bir dizi türde yazmaya devam etti.