9. Siniftan itibaren herkes için. AÇIKLAMA
İnsanların aradığı yanıtların kendinde olduğunun farkına varması amacıyla yazılmış, hayatla ilgili, inançla ilgili, iletişimle ilgili ve en cok hissettiklerimizle ilgili birçok farklı alanda bilgiler, tavsiyeler sunan huzur dolu bir kitap.
İnsanın düşünceleri tıpkı demirin paslandığı gibi zamanla paslanır işte bu yüzden yenilenmek ve yenilemek gerek hayatımıza ve hayata dair yaşadıklarımızı. Bunu da ancak okuyarak yapabiliriz. İşte bu gönlümüzü ferahlatacak önemli detaylari bizlerle paylaşıyor kıymetli yazarımız. Hayata derinden bakmamizi sağlıyor.
Okuyucuya, iyiliği ve iyi kalmayı hatırlatan, başkalarına eleştirme hastalığından vazgeçip kendi eksikliklerini gidermeye niyet etmelesi gerektiğini vurgulayan bir kişisel gelişim kitabı.
Kitabi okurken yazarla sohbet ediyormuş gibi hissediyorsunuz. Şiirsel bir dile sahip. Altıni çizeceğiniz bir çok anlamlı satır Recep Özkul mevcut.
Unuttuklarimizi hatırlatan bir içe dönüş, bir kendine yolculuk kitabi...
Ben huzurla okudum, heybeme koydugum güzel yasam kurallari oldu. Sizler de keyifle, huzurla okuyun. Ruhunuza şifa olsun.
Kıymetli yazarimiz Recep ÖZKUL'un ellerine, emeğine sağlık.
Kitaplarla ve sevgiyle kalın.
#recepözkul #hiç #motivation #olumludüşünce #inanç #kisiselgelişim #hayatıniçinden #neokusak #kitapalıntıları #kitaptavsiyesi #cocukveogretmenkitapkulubu #reklam değil tavsiye
HiçRecep Özkul · Öğretmen Yazarlar Yayınevi · 2023111 okunma