Günaydın Bugün size kalemin ilk kez tanıştığım kaleme aldı su tanrısının gelini ile geldim kitap o kadar akıcı ki her sayfasını merak ederek okudum olaylar anlatışı betimlemesi harikaydı gelelim kitabımıza
Mana Kibele köyünde yaşamaktadır. Annesi ve babası o küçükken çıkan bir yangında vefat ederler.Köyün reisi Mana'yı yanına alır büyüdüğü zaman da küçük hanımın yardımcısı olarak köyün Reis'in evinde kalmaya devam eder .Kibele köyünde susuzluk had safhadadır ve insanlar gelecekleri hakkında kaygılanmaya başlarlar.Ne yapabiliriz diye kahin danışırlar .O da su tanrısına gelin vermek gerektiğini söyler. Bunun için ne en uygun kişi köyün reisinin kızıdır. Ama küçücük bir ayrıntı vardır süt tanrısına gelin gidecek kızım bakire olması gerekiyordur. Maalesef küçük hanım bakire değildir. Mana küçük hanımın durumuna üzülür ve onunla yer değiştirmek ister. Böylece gelin gidecek kişi Mana olur .Yapılan törenle Mana uçurumdan aşağı atılarak #sutanrısigelin olarak gönderilir. kesin öldüm dedi .Ama gözlerini açtığında ölmediğini fark etti. Su tanrisinin bizzat kendisi tarafından seçilen buz muhafızı onu karşılar kendisinin su tanrısı gelin geldiğini söylemesine gerek yoktur. Çünkü Towa onun işaretli olduğunu fark eder. Su Sarayına götürür Mana yıllardır su Sarayına gelen tek gelindir. Üstelik bir de işaretli gelindir. Aron yıllarca gelinlerinden ihanet gördüğü için artık su Sarayına hiç bir gelini sokmamaktadır. Manaya da söylediği Senden nefret ediyorum Hiçbir zaman benim eşim olmayacaksın ama çok yanılıyordur gel zaman git zaman Aslında Mananın Onun için biçilmiş kaftan olduğunu fark eder. Halk manayı suyun gelini diye çağırır ki bu halkın manaya Özlem duyduğunu ve içlerini aldığını gösterir Mananın Davranışları da zaten bir yabancı gibi değil sanki oranın gerçekten sahibi gibiydi .Tabii bu arada Mana'nın küçükken gördüğü kabuslar bu Sarayına geldiği zaman daha da artar kimi zaman geçmişe kimi zaman geleceği görür .İşte o bölümler O kadar heyecanlıydı ki sanki gerçekten o anı yaşıyormuş gibi hissediyorsunuz özellikle gördüğü Ateş sunağı kapılar ve Arondan aldığı gelin işaretinin güçlenmesiyle ortaya çıkan güçleri muhteşemdi . Beyaz Şeytan Rengar büyücü Caster, Towa, baş hizmetçi Saya o kadar güzel harmanlanmış ki hikayenin içine yaşanan olaylar ya efsaneydi.
sevgili yazarım o kadar güzel yazmış ki ya kitabı elimden bırakmak istemedim öyle düşünün ve o kadar heyecanlı bir yerde bitti ki artık ikinci kitabı nasıl dayanacağımı bilmiyorum Çok çabuk gelmesi gerekiyor.