Dünyasızlar
2025 9. kitabı
@kaanmuratyanik ile tanışmam #uzaklarınşarkısı ile oldu , sonrasında diğer kitaplarını okudum. @kaanmuratyanik sürekli olarak kitap ne zaman çıkacak özledik diye yazan bir kitle vardı bende onlardan biriyim çok özledim çok hikaye içinde hikaye okumayı son sayfaya geldiğiniz de duyduğunuz o bitmesin hissini çok özlemişim. #dünyasızlar sizi bir anda içine alan bir kitap, cinayet ile başlayan hikaye sizi günümüz Istanbuldan Nergis ile karşılaştırıyor Emre Nergisin hikayesini dinlerken sizde aklınızda günümüz kadın cinayetleri aşk adı altında işlenen yüzüne kezzap atılan kadınları düşünüyorsunuz. Nergis sizi Firuz dede ile tanıştırırken olaylar sizi 1945 yılına Hitler ve Staline Baküye ve Ayvazcana müthiş dostluğa götürecek. Bazen kelimeler bazı kitapları anlatmaya yetmez @kaanmuratyanik O kadar güzel bir roman yazmış ki kendisininde dediği gibi içinden çıkarmayacaksınız. Aslını söylemek gerekirse içinden çıkmak istemiyorsunuz. Bitmesin bitmemeli diye düşünüyorsunuz , doyamadım. Kesinlikle tavsiye ediyorum günümüz Türk edebiyatı içinde ne yazdığını bilen , kaliteli kitap nasıl yazılır size gösteren aşkı anlatırken sizi ve yüreğinizi esir alan ender yazarlardan @kaanmuratyanik O yazsın biz okuyalım okumadıysanız bir şans verin derim sonrasında sizde içinden çıkamıyacak ve çok özleyeceksiniz. Mesele sevdiğiniz kitapları hayatınızın kırılma anlarında yeniden okumaktır. Kitapların canlı olduklarını, nefes aldıklarını, tıpkı insanlar gibi yaşlanıp huy değiştirdiklerini o zaman anlarsınız." Ne çok yıldız var. Sanki birisi, içimizdeki yaraları tek tek toplayıp gök kubbeye dizmiş. Yaralar sancıdıkça yıldızlar parlıyorlar." "Kimlerin yaraları?" "Gökyüzünde hepimizin yarasına yetecek kadar yıldız var." #dünyasızlar #kaanmuratyanık #kitaptavsiyesi #turkuvazkitap
DünyasızlarKaan Murat Yanık · Turkuvaz Kitap Yayınları · 20204,219 okunma