Ben Vince Ve Korkmuyorum
2025 69. kitabı
Okunma: 22 Ağustos 2025 14:34
Bu kadar beni etkileyeceğini tahmin etmemiştim ama yanılmışım. Çook güzeldi! Çok keyifliydi! yani güzeldi. Vince okula başladığında beri zorbalık görüyor olması gerçekten çok üzücüydü. Yani kitabın şu son sahnelerinde bir de zorbalık gördüğü sahnelerde bir tık ağlamış olabilirim. Ve Dilan! Seni hala boğmak istiyorum. Kitapta Vince böcek, solucan, sincap ve tay adlı gerçekte yanında olmayan hayvanlarla konuşunca biraz "Şizofren mi acaba," diye düşündüm. Veya sürekli "hayatta kalma" şeysi ile yaşadığı için yine takıntılı olduğunu düşündüm. Ama Vince normal bir çocukmuş. Zorbalık gördüğünü neden ailesine anlatmamasını anlıyorum. Yani onların ağlamasını falan istemiyor ama VİNCE SEN ZARAR GÖRÜYORSUN! kitabın sonlarına doğru aslında devamını beklerdim. Yani bu söyleyeceklerim spoi mi bilmiyorum, ama birazcık spoiler olabilir. Dilan'nın neden zorbalık yaptığını öğrenmek isterdim. Ama ençok devamında her şeyi anlattıktan sonra herkesin ne diyeceğini merak ettim. Yani Dilan'nın annesi babası ile konuşulmasını falan, veya Dilan'nın neden bu kadar Vince zarar verdiğini öğrenmek isterdim. MESELA NEDEN ÇOCUĞUN KOLUNU BICAKLA KESTİN yani? Öğrenmek isterdim. Bir tık yarım kalmış gibi hissettirdi ama yine de çok güzeldi. Harikaydı. Okuyacak olan varsa keyifli okumalar
Ben Vincent ve KorkmuyorumEnne Koens · Genç Timaş Yayınları · 202535 okunma