2025 120. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2025 16:16
Bu kitabı gözlerimden kalpler çıkarak okudum İlk kitap beni ne kadar sinir ettiyse bu kitap keyif verdi. Anlaşmalı evlilik en sevdiğin troplardandır. Valentina sekiz yıldır Windsar şirketlerinde Luca'nın asistanı olarak çalışıyordu. Luca'ya ondan başkasının katlanması zordu. Zeki, kararlı, inatçı, Buzlar Kraliçesi olarak şirkette anılan biriydi. Kendini işine o kadar adamıştı ki ne bir sosyal hayatı ne de bir aşk hayatı vardı. Bunda annesinin başına gelenleri çocukluğundan itibaren ona aşılamasınında etkisi büyüktü. Luka her zaman Valentina'yı asistanı olarak görmüştü ta ki abisinin düğününe kadar. O gece yaşananlar ikisinde hayatını etkileyecekti. Bu ailenin evliliklerini babaanneleri belirliyor. Luca'nın nişan haberi en çok Valentina'yı üzer ve istifasını verir. Luca kesinlikle buna karşıdır ve onun ince noktasını bularak anlaşmalı bir evlilik yapmalarını sağlar. Bu kitap çok güzeldi. Valentina'nın yaşadığı gel gitler bana fazla gelse de onunda haklı nedenleri vardı. Luca kitabın yarısından sonra bayılacağınız bir karakter oluyor. Ondan beklemeyeceğim şeyler yaparak gönlümü çeldi. Ben seriyi seviyorum. Her kardeşinin hikayesini merakla ve keyifle okuyorum. Konusu benlik diyorsanız okumanızı tavsiye ederim.
Sözde EvlilikCatharina Maura · Olimpos Yayınları · 2025422 okunma